TÄVLING: Vaffo dådå? Varför gör du på dette viset?

Vi vill veta hur det är att växa upp idag! Är det nåt du vill säga till vuxna, sånt vi inte förstår? Berätta, ta ett foto eller en video av livet just nu, publicera på Instagram, och tagga @svenskateatern så kan du vinna en iPhone 14 pro max och biljetter till höstens storsatsning Ronja Rövardotter!

Använd #svenskateatern #ronjarövardotter #vaffodå

Av alla foton och videon som skickas in görs ett urval som blir en utställning på Svenska Teatern i höst.Tävlingen pågår 17.3-9.4.2023.

Och det blir mer tävling! De utvalda fotona/videona kommer också att publiceras på svenskateatern.fi där vem som helst kan rösta på sin favorit – vinnaren får en sprillans ny iPhone 14 pro max!

För att kunna delta i tävlingen på Instagram måste du ha ett öppet konto och vara över 12 år. Du kan också skicka in ditt tävlingsbidrag som dm via vår Instagram,via whatsapp +358 50 3208 855 eller mejla tavling@svenskateatern.fi

Utställningen öppnas i samband med premiären av Ronja Rövardotter 7.9.2023. 

Tack Sara Feiring och Ida Lintukangas för exempelbilderna.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår 17.3-9.4.2023. I april 2023 kommer en jury bestående av teaterpedagoger och experter på sociala medier göra ett urval. Baserat på juryns val av bilder och videon skapas en fysisk utställning på teatern samt en digital utställning på svenskateatern.fi. Utställningen öppnas i samband med premiären av Ronja Rövardotter.

Alla har möjlighet att rösta på sin favorit under perioden 7.9-15.10.2023, varefter vinnaren utses.

I urvalsprocessen tittar juryn bl.a på:

  • Tydlighet i idéer, samt teknik och komposition – hur bilden/videon är uppbyggd.
  • Kreativitet och personlig touch

  Vinnaren får en iPhone 14 pro max till ett värde av 1400 €. Svenska Teatern ansvarar för eventuell vinstskatt och övriga skatter. Bland alla som röstar lottar vi under hösten 2023 ut 10 biljetter till Ronja Rövardotter. Alla vinnare kontaktas personligen och vinnarbidraget publiceras i Svenska Teaterns kanaler.

  Svenska Teatern kommer även att publicera en teaterpedagogisk artikel baserad på utställningen och tävlingen under hösten 2023. Svenska Teatern har rätt att använda det material som tagits fram för tävlingen i sin egen marknadsföring utan separata tillstånd eller ersättning. Se också de allmänna reglerna för lotteri.

  Frågor och svar?

  Whatsappa marknadsföringskoordinator Ellen Ödahl Grönroos om det är något du undrar, +358 50 3208 855 eller mejla ellen.odahlgronroos@svenskateatern.fi

  Repetitionerna av Ronja Rövardotter har inletts. Här repeterar David Sandqvist med ensemblen.

  Här är hela ensemblen i Ronja Rövardotter

  Astrid Lindgrens odödliga klassiker Ronja Rövardotter har premiär 7 september på Stora scenen och repetitionerna har redan satt igång.