Teaterns restaurang och pausservering

Den åländske krögaren och entreprenören Michael “Micke” Björklund ansvarar för teaterns pausservering samt driver restaurang Royale Estrad tillsammans med sitt team.  

Micke Björklund driver pausserveringen

Pausservering

Svenska Teaterns vackra publikcafé finns en våning upp från gatuplan. Under pauserna serveras allt från traditionella sötsaker till ett tapas-sortiment med t.ex tegelrökt lufttorkad skinka och ostar.

För ett smidigt och trevligt teaterbesök rekommenderar vi att du beställer pausserveringen på förhand. Om ni är en grupp på flera än 7 personer, vänligen kontakta vår pausservering per e-post eller telefon.

Beställningar via näthandeln senast 24 timmar innan föreställningens början.

Kontaktuppgifter till pausserveringen

E-post: estrad@royalehelsinki.com
Telefon: +358 50 353 7200

Restaurang Royale Estrad

Här kan du både börja och avsluta kvällen

Royale Estrad på gatuplan serverar klassiska rätter. Passa på att njuta av en trevlig måltid då du kommer på föreställning – eller stanna kvar efteråt.

Det går också bra att besöka restaurangen för lunch eller middag i den vackra teatermiljön fast du inte är på väg på föreställning.  

”Vi vill att helhetsupplevelsen på teatern ska kännas komplett. Därför ser vi till att göra Royale Estrad till en given samlingsplats för teatervänner och andra gäster. Teatern ska vara en frizon och här ska vi samlas för att njuta av föreställningar och matupplevelser av högsta kvalité.”

– Michael Björklund