Företagsbesök på Svenska Teatern

Vill ni uppleva teatervärlden tillsammans med kollegerna? Vill du belöna dina anställda eller kanske engagera och inspirera dem? Vi erbjuder mångsidiga företagsprodukter av hög kvalitet för alla tillfällen. Vi skräddarsyr ett paket som passar just er, allt från rekreation till möten och representation.

Via våra evenemang, workshops, diskussioner, guidningar och kulissturer får ni veta mera om teatern. Inblickarna kan också utgå ifrån scenkonst i stort och skapa tillfällen där publiken själv blir konstnärer. Workshopparna kan skräddarsys för företagets behov och fungera till exempel som inledning och inspiration på er seminariedag.

Teaterns mångsidiga utbud av föreställningar och kringprogram är inkluderande och riktar sig till en bred målgrupp, allt från den med mindre erfarenhet av teater till den teaterbitna allätaren, ensam eller i grupp. Vi erbjuder evenemang på alla våra tre scener och runtom i hela teaterhuset. Våra publikarbetare kan också besöka er och dra workshops utanför teatern.

Våga moka – rohkeasti ruotsiksi

– En lättsam språkverkstad för företag och grupper

Vill du våga prata svenska? Är det länge sen du använt språket? Du kanske är rädd för att göra fel, rädd för att moka.

I Svenska Teaterns lättsamma språkverkstad provar vi på att tala svenska så gott det går, dvs vi tar i bruk pokkaruotsi istället för pakkoruotsi. Vårt motto är: Prata på bara ja muutama sana suomea väliin!

Verkstaden inspireras av situationer i arbetslivet och ser på dem med humor och värme. Vi uppmuntrar varandra att våga moka och låter skrattet befria oss från rädslan att göra bort sig. Att undersöka verkliga händelser med hjälp av teaterns medel och improvisation sänker tröskeln att våga testa sig fram över språkgränserna och utanför den egna bekvämlighetszonen.

Efter verkstaden kan deltagarna ta med sig erfarenheterna ut i arbetslivet – de vågar kommunicera och vågar moka. Verkstaden passar bra på en planeringsdag, vid
nätverkstillfällen eller som rekreation.

Max antal deltagare 25 personer.

Pris: 800 € inkl moms

anna korpikangas

Ta gärna kontakt!

Jag heter Anna Korpikangas och jobbar som B2B-försäljningskoordinator på Svenska Teatern! Jag är er kontaktperson i frågor som gäller sponsorering, samarbetsmöjgligheter och företagsevenemang på teatern.

Ni når mig via e-post anna.korpikangas@svenskateatern.fi och per telefon 040 531 9110 (på semester 3.7-4.8).

Jag önskar er alla hjärtligt välkomna att uppleva Svenska Teaterns magi! Vi ses på teatern!

Beställ B2B nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ca 4 gånger/år och innehåller nyaste nytt om företagsprodukter, nyheter, evenemang mm.

* indikerar obligatoriska fält

Beställarens uppgifter*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.