Grupp­­bokningar och teater­ombud

Delad glädje är dubbel glädje! Det här är sidan för dig som vill boka biljetter för 10 personer eller fler, och kanske göra ert besök till något alldeles extra med en digital introduktion eller rundvandring innan föreställningen. Om du dessutom är eller vill bli teaterombud får du personliga förmåner.

Gruppbokning

Du kan lätt göra en gruppbokning genom att fylla i formuläret längre ner på sidan. Grupprabatt får ni för grupper på minimi 20 personer (11 för teaterombud). Övriga specialbiljetter (pensionär, barn, ungdom osv) kan specificeras i fältet för platsönskemål.

Kontakta teaterns kundtjänst ifall du har frågor.

Teaterombud

Är du en fixare? Tycker du att dina vänner eller din förening/organisation borde gå oftare på teater? Bli då teaterombud! Som teaterombud får du många förmåner och information om vårt utbud specifikt för grupper per e-post.

Vi har idag ca 200 aktiva ombud som representerar olika föreningar, arbetsplatser och organisationer såväl som privatpersoner. Boka ett teaterbesök för din grupp och bli teaterombud redan idag!

Förmåner för teaterombud

 1. Rabatt på din egen biljett eller fribiljetter. När du bokar för en grupp bestående av:
  • minst 11 personer får du gruppris och din egen biljett till halva priset 
  • 20 personer eller fler får du 1 fribiljett
  • 50 personer eller fler får du 2 fribiljetter
  • 75 personer eller fler får du 3 fribiljetter
  • 100 personer eller fler får du 4 fribiljetter
 2. Inbjudan till ombudsträff 1-2 gånger per spelår. På ombudsträffen presenteras repertoaren, du får möjlighet att träffa regissörer, skådespelare och bekanta dig med teaterverksamheten på ett annat sätt än som publik. Dessutom får du träffa de andra ombuden. 
 3. Biljetter till halva priset. På de tre (3) påföljande föreställningarna efter premiär får du gå och se föreställningen till halva priset (gäller inte musikal). Rabatten är personlig.
 4. Förmåner till musikalen Mary Poppins. Till musikalen Mary Poppins får du gruppris och din biljett till halva priset (samma som barnpris) då gruppen består av 11 personer. För grupper på 20 och fler gäller fribiljetter enligt ovan.

Förmånerna gäller inte musikaler, konserter eller gästspel om inte annat meddelas.

Gruppbokningsformulär

Formulär för att göra en gruppbokning till valfri föreställning på Svenska Teatern

* indikerar obligatoriska fält

Basuppgifter för bokningens kunduppgifter

Basuppgifterna utgör kundkortet i Svenska Teterns försäljningsprogram. Alla fält är obligatoriska och ofullständiga uppgifter godkänns inte.
Namnet på den förening, organisation eller samfund som du representerar. Ifall du bokar som privatperson, skriver du in Privatperson i fältet. Informationen läggs med i kundkortet.
Kontaktpersonens uppgifter*
E-postadress*
Vi gör inga bokningar utan e-postadress
Vi gör inga bokningar utan telefonnummer
Jag är ombud på Svenska Teatern*

Uppgifter om gruppbokningen

Fyll noggrannt i alla fält, så att bokningen går att genomföra. När din bokning är gjord får du en bekräftelse per e-post. Vid behov är Svenska Teaterns försäljning skilt i kontakt med dig.
Namnet på föreställningen du vill boka till
Ifall fler datum och tider passar, kan du särsklija dem med ett kommatecken ,
Ange ett nummer som är lika med eller större än 11.
Ange antalet platser du vill ha i din gruppbokning, minimiantal är 11 biljetter. Kom ihåg att räkna med dig själv. Bokningar på färre än elva (11) biljetter görs genom telefontjänsten eller köps direkt i webbutiken.
Skriv in önskad placering och priskategori här, samt om det finns behov för t.ex. rullstolsplatser. Ifall det inte finns plats på önskad föreställning, är Svenska Teaterns försäljning i kontakt med dig skilt.

Tilläggstjänster

Gör teaterbesöket till en helhetsupplevelse med hjälp av följande tilläggstjänster.
En digital pjäsintroduktion med teaterns publikarbetare 2,5 timme innan föreställningen, på Teams eller Zoom, efter gruppens önskemål. Pjäsintroduktionerna är kostnadsfria för ombuden.
Rundvandring för max 25 personer, innan föreställningen. Gratis för ombud 1 gång/spelår.

Villkor

Bokningsvillkor*