Grupp­­bokningar och teater­ombud

Delad glädje är dubbel glädje! Det här är sidan för dig som vill boka biljetter för 10 personer eller fler, och kanske göra ert besök till något alldeles extra med en digital introduktion eller rundvandring innan föreställningen. Om du dessutom är eller vill bli teaterombud får du personliga förmåner.

Gruppbokning

Du kan lätt göra en gruppbokning genom att fylla i formuläret längre ner på sidan. Grupprabatt får ni för grupper på minimi 20 personer (11 för teaterombud). Övriga specialbiljetter (pensionär, barn, ungdom osv) kan specificeras i fältet för platsönskemål.

Kontakta teaterns kundtjänst ifall du har frågor.

anna korpikangas

Ta gärna kontakt!

Jag heter Anna Korpikangas och jobbar som gruppförsäljare på Svenska Teatern! Jag är er kontaktperson i frågor som gäller sponsorering, samarbetsmöjgligheter och företagsevenemang på teatern.

Ni når mig via e-post anna.korpikangas@svenskateatern.fi och per telefon 040 531 9110.

Jag önskar er alla hjärtligt välkomna att uppleva Svenska Teaterns magi! Vi ses på teatern!

Teaterombud

Är du en fixare? Tycker du att dina vänner eller din förening/organisation borde gå oftare på teater? Bli då teaterombud! Som teaterombud får du många förmåner och information om vårt utbud specifikt för grupper per e-post.

Vi har idag ca 200 aktiva ombud som representerar olika föreningar, arbetsplatser och organisationer såväl som privatpersoner. Bli teaterombud redan idag!

Kontakta vår försäljningskoordinator Anna Korpikangas på anna.korpikangas@svenskateatern.fi eller +358 40 531 9110.

Förmåner för teaterombud

 1. Rabatt på din egen biljett eller fribiljetter. När du bokar för en grupp bestående av:
  • minst 11 personer får du gruppris och din egen biljett till halva priset 
  • 20 personer eller fler får du 1 fribiljett
  • 50 personer eller fler får du 2 fribiljetter
  • 75 personer eller fler får du 3 fribiljetter
  • 100 personer eller fler får du 4 fribiljetter
 2. Inbjudan till ombudsträff 1-2 gånger per spelår. På ombudsträffen presenteras repertoaren, du får möjlighet att träffa regissörer, skådespelare och bekanta dig med teaterverksamheten på ett annat sätt än som publik. Dessutom får du träffa de andra ombuden. 
 3. Biljetter till halva priset. På de tre (3) påföljande föreställningarna efter premiär får du gå och se föreställningen till halva priset (gäller inte musikal). Rabatten är personlig.

Förmånerna gäller inte musikaler, konserter eller gästspel om inte annat meddelas.