alt=""

Teaterombud 

Är du en fixare? Tycker du att dina vänner borde gå oftare på teater?
Bli då teaterombud!

Som teaterombud blir du en del av Svenska Teatern. Du hjälper oss att marknadsföra våra föreställningar och sprida information om vår mångsidiga repertoar. Att vara ombud innebär lite arbete men är oerhört värdefullt för teatern och för hela kulturfältet. Som ombud får du dessutom många förmåner, både för dig själv och för din grupp. 

Vi har idag ca 200 aktiva ombud som representerar olika föreningar, arbetsplatser och organisationer.

Som teaterombud får du
 

 • När du bokar för en grupp bestående av minst 11 personer får du gruppris och din egen biljett till halva priset 

         20 eller fler får du 1 fribiljett
         50 eller fler får du 2 fribiljetter
         75 eller fler får du 3 fribiljetter
         100 eller fler får du 4 fribiljetter
         (OBS! rabatterna gäller ej konserter/gästspel)

 • Inbjudan till ombudsträff 1-2 gånger per spelår. På ombudsträffen presenteras repertoaren, du får möjlighet att träffa regissörer, skådespelare och bekanta dig med teaterverksamheten på ett annat sätt än man får som publik. Dessutom får du träffa de andra ombuden. 
   
 • Till musikalen Mary Poppins och Next to Normal får du gruppris och din biljett till halva priset (samma som barnpris) då gruppen består av 11 pers. För grupper på 20 och fler gäller fribiljetter enligt ovan.
   
 • På de tre (3) påföljande föreställningarna efter premiär gå och se föreställningen till halva priset (gäller inte musikal). Rabatten är personlig.

   

 • Varje vår avslöjas Årets aktivaste ombud som belönas med avecbiljett till en av höstens festliga premiärer.
   

För mer information, biljettbokning och frågor Svenska Teatern gruppbokning ti-fr kl 12-16 på biljetter@svenskateatern.fi eller tfn. +388 (0)9 6162 1433.

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close