Ryhmävaraukset ja teatteriasiamies

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo! Tämä sivu on tarkoitettu sinulle, joka haluat varata lippuja kymmenelle tai useammalle henkilölle ja ehkä tehdä vierailustanne aivan erityisen elämyksen digitaalisella esittelyllä tai tutustumiskierroksella ennen esitystä. Lisäksi saat henkilökohtaisia etuja, jos olet teatteriasiamies tai haluat ryhtyä sellaiseksi.

Ryhmävaraus

Voit tehdä ryhmävarauksen helposti täyttämällä alempana tällä sivulla olevan lomakkeen. Ryhmäalennus on mahdollista saada vähintään 20 henkilön ryhmälle (teatterilähettilään ollessa kyseessä 11 henkilön ryhmälle). Muut erikoisliput (eläkeläiset, lapset, nuoret jne.) voidaan määrittää paikkatoivekentässä.

Ota yhteyttä teatterin asiakaspalveluun, jos sinulla on kysymyksiä.

Teatteriasiamies

Järjesteletkö mielelläsi kaikenlaista? Pitäisikö mielestäsi ystäviesi tai yhdistyksesi tai organisaatiosi jäsenten käydä useammin teatterissa? Ryhdy siinä tapauksessa teatteriasiamieheksi! Teatteriasiamiehenä saat monia etuja ja tietoa sähköpostitse erityisesti ryhmille suunnatusta tarjonnastamme.

Meillä on nykyään noin 200 aktiivista teatteriasiamiestä, jotka edustavat erilaisia yhdistyksiä, työpaikkoja ja organisaatioita sekä yksityishenkilöitä. Varaa omalle ryhmällesi teatterivierailu ja ryhdy teatteriasiamieheksi jo tänään!

Teatteriasiamiehen edut

 1. Alennusta omasta lipustasi tai vapaalippuja. Kun varaat lippuja ryhmälle, jossa on
  • vähintään 11 henkilöä, saat liput ryhmähinnalla ja oman lippusi puoleen hintaan 
  • vähintään 20 henkilöä, saat 1 vapaalipun
  • vähintään 50 henkilöä, saat 2 vapaalippua
  • vähintään 75 henkilöä, saat 3 vapaalippua
  • vähintään 100 henkilöä, saat 4 vapaalippua
 2. Kutsu asiamiestapaamiseen 1-2 kertaa esityskaudella. Lähettilästapaamisissa esitellään ohjelmistoa ja saat mahdollisuuden tavata ohjaajia ja näyttelijöitä. Pääset tutustumaan teatterin toimintaan muulla tavoin kuin yleisön näkökulmasta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tavata muita lähettiläitä. 
 3. Lippuja puoleen hintaan. Pääset katsomaan esityksen puoleen hintaan kolmella (3) ensiesitystä seuraavalla esityskerralla (etu ei koske musikaaleja). Alennus on henkilökohtainen.
 4. Etuja Mary Poppins -musikaaliin. Mary Poppins -musikaaliin saat ryhmähinnan ja oman lippusi puoleen hintaan (sama kuin lasten lippuhinta), kun ryhmä muodostuu 11 henkilöstä. Vähintään 20 hengen ryhmien kohdalla saat vapaalippuja yllä mainitun mukaisesti.

Edut eivät koske musikaaleja, konsertteja eikä vierailevia esityksiä, ellei toisin ilmoiteta.