Ryhmävaraukset ja teatterilähettiläisyys

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo! Tämä sivu on tarkoitettu sinulle, joka haluat varata lippuja kymmenelle tai useammalle henkilölle ja ehkä tehdä vierailustanne aivan erityisen elämyksen digitaalisella esittelyllä tai tutustumiskierroksella ennen esitystä. Lisäksi saat henkilökohtaisia etuja, jos olet teatterilähettiläämme tai haluat ryhtyä sellaiseksi.

Ryhmävaraus

Voit tehdä ryhmävarauksen helposti täyttämällä alempana tällä sivulla olevan lomakkeen. Ryhmäalennus on mahdollista saada vähintään 20 henkilön ryhmälle (teatterilähettilään ollessa kyseessä 11 henkilön ryhmälle). Muut erikoisliput (eläkeläiset, lapset, nuoret jne.) voidaan määrittää paikkatoivekentässä.

Ota yhteyttä teatterin asiakaspalveluun, mikäli sinulla on kysymyksiä.

anna korpikangas

Ota yhteyttä!

Olen Anna Korpikangas ja työskentelen ryhmämyyntikoordinaattorina Svenska Teaternilla! Minuun saa ilomielin olla yhteydessä kaikkeen ryhmämyyntiin liittyen.

Minuun saa yhteyden sähköpostitse anna.korpikangas@svenskateatern.fi ja puhelimitse 040 531 9110 (lomalla 14-23.6 ja 3.7-4.8).

Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi kokemaan Svenska Teaternin taika! Nähdään teatterilla!

Teatterilähettiläs

Järjesteletkö mielelläsi kaikenlaista? Pitäisikö mielestäsi ystäviesi tai yhdistyksesi tai organisaatiosi jäsenten käydä useammin teatterissa? Ryhdy siinä tapauksessa teatterilähettilääksi! Teatterilähettiläänä saat monia etuja ja tietoa sähköpostitse erityisesti ryhmille suunnatusta tarjonnastamme.

Meillä on nykyään noin 200 aktiivista teatterilähettilästä, jotka edustavat erilaisia yhdistyksiä, työpaikkoja ja organisaatioita sekä yksityishenkilöitä. Varaa omalle ryhmällesi teatterivierailu ja ryhdy teatterilähettilääksi jo tänään!

Teatterilähettilään edut

 1. Alennusta omasta lipustasi tai vapaalippuja. Kun varaat lippuja ryhmälle, jossa on
  • vähintään 11 henkilöä, saat liput ryhmähinnalla ja oman lippusi puoleen hintaan 
  • vähintään 20 henkilöä, saat 1 vapaalipun
  • vähintään 50 henkilöä, saat 2 vapaalippua
  • vähintään 75 henkilöä, saat 3 vapaalippua
  • vähintään 100 henkilöä, saat 4 vapaalippua
 2. Kutsu asiamiestapaamiseen 1-2 kertaa esityskaudella. Lähettilästapaamisissa esitellään ohjelmistoa ja saat mahdollisuuden tavata ohjaajia ja näyttelijöitä. Pääset tutustumaan teatterin toimintaan muulla tavoin kuin yleisön näkökulmasta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tavata muita lähettiläitä. 
 3. Lippuja puoleen hintaan. Pääset katsomaan esityksen puoleen hintaan kolmella (3) ensiesitystä seuraavalla esityskerralla (etu ei koske musikaaleja). Alennus on henkilökohtainen.

Edut eivät koske musikaaleja, konsertteja eikä vierailevia esityksiä, ellei toisin ilmoiteta.

Ryhmävarauslomake

Tällä lomakkeella voit tehdä ryhmävarauksen Svenska Teaternin näytelmiin.

* merkityt kentät ovat pakollisia

Perustiedot varauksen asiakastietoihin

Perustiedoilla luomme / päivitämme asiakaskortin Svenska Teaternin myyntijärjestelmään. Kaikki tiedot ovat pakollisia, emmekä hyväksy puutteellisia tietoja.
Yhdistyksen, organisaation tai yrityksen nimi jota edustat. Mikäli varaat ryhmälippuja yksityshenkilönä, kirjoitat riville Yksityishenkilö. Tieto lisätään asiakaskortillesi.
Yhteyshenkilö*
Sähköpostiosoite*
Emme tee varauksia ilman sähköpostiosoitetta
Emme tee varauksia ilman puhelinnumeroa
Olen teatterilähettiläs Svenska Teaternilla*

Ryhmävarauksen tiedot

Täytä kaikki kentät huolellisesti jotta saamme tehtyä varauksen. Kun varaus on tehty saat siitä kuittauksen erillisellä viestillä. Tarvittaessa Svenska Teaternin myynti on sinuun yhteydessä.
Näytelmän nimi johon haluat tehdä ryhmävarauksen
Mikäli moni päivä ja aika sopii voit erotella ne pilkulla ,
Ole hyvä ja anna numero joka on suurempi tai yhtä suuri kuin 11.
Ilmoita tarvitsemasi paikkamäärä. Vähimmäismäärä on 11 lippua. Muista laskea mukaan myös itsesi. Alle 11 lipun varauksen teet puhelimitse tai ostamalla liput suoraan verkkokaupasta.
Kirjoita tähän kenttään paikkatoiveet sekä hintakategorian. Mikäli tarvetta on esim. pyörätuolipaikoille kirjoita tieto tähän. MIkäli toivottuun esitykseen ei löydy paikkoja, on Svenska Teaternin myynti yhteydessä sinuun.

Lisäpalvelut

Tee käynnistä kokonaisvaltainen elämys seuraavien lisäpalveluiden avulla.
Digitaalinen teosesittely teatteripedagogin johdolla 2,5 h ennen esityksen alkua Teams tai Zoom palvelussa, ryhmän toiveiden mukaan. Digitaalinen teosesittely on maksuton teatterilähettiläille.
Opastettu kierros ennen esitystä, max. 25 henkilölle. Ilmainen teatterilähettiläille 1 krt / näytäntökausi.

Ehdot

https://svenskateatern.fi/fi/myynti-ja-toimitusehdot/ ** Lähettämällä täytetyn lomakkeen vakuutan että: Olen tarkistanut tiedot, ja ne ovat oikein. Hyväksyn että antamani tietojen perusteella luodaan tai päivitetään asiakaskortti teatterin myyntiohjelmaan. Liput toimitetaan minulle sähköpostitse
Varausehdot*