alt=""

Denna sida är riktad till dig som är medlem i vårt pedagognätverk

Ifall du inte är med ännu, kontakta oss!


Vad innebär det att vara med i Svenska Teaterns pedagognätverk? Du som pedagog fungerar som kontaktperson för din skola eller ditt daghem. Det betyder att du får skräddarsydd information av oss som vi tror att kan passa just din grupp. Du får tips om tilläggsmaterial och annat som kan hjälpa dig att göra teaterbesöket till något mer än "bara" föreställningen.

Ibland ordnar vi också träffar på teatern. Dessutom får du, och ibland också din grupp, komma på genrep och fungera som provpublik. 

Vad kräver vi av dig? Vi kräver inget men älskar att du är intresserad och engagerad! Vi önskar också att medlemmarna i nätverket fungerar som referensgrupp för oss när vi tar ställning till konkreta frågor som berör er, ex föreställningstider, innehåll, föreställningstematik.

Kontakta någon av oss ifall du vill gå med eller annars funderar på något!

Försäljningskoordinator Marie Finne
marie.finne(at)svenskateatern.fi 

Publikarbetare Noona Leppinen
noona.leppinen(a)svenskateatern.fi 

Suomenkielinen yleisötyö Juulia Salonen
juulia.salonen(a)svenskateatern.fi

Eller ring oss via växeln, tel. 09 616 211.

Vi har öppnat upp vårt arkiv med material riktat till pedagoger 
- det är gratis att ta del av det!


Handboken En sida Dramatik   Studiematerial

 

BILJETTER

När du som ombud hämtar en grupp bestående av
20 eller fler får du 1 fribiljett 
50 eller fler får du 2 fribiljetter
75 eller fler får du 3 fribiljetter
100 eller fler får du 4 fribiljetter

PUBLIKARBETE

Svenska Teatern jobbar aktivt med olika publikarbetsprojekt under hela spelåret. Teatern skapar produktionsspecifika och fortgående publikarbetsprodukter. Det kan till exempel vara dramaverkstäder, diskussionstillfällen och föreläsningar, studiematerial, guidningar och skräddarsydda paket för olika grupper.

Noona och Juulia ger dig gärna tilläggsinformation!

STUDIEMATERIAL

Just nu har vi öppnat vårt arkiv av studiematerial - det är gratis att ta del av det. Mycket av materialet går bra att använda utan att ha sett föreställningen.  

GUIDNINGAR

Upplev Svenska Teatern på ett annorlunda sätt genom att beställa en guidning som tar dig bakom scenen och till utrymmen du som publik annars inte får uppleva. 

Som medlem får du en (1) gratis guidning per spelår. Om du är intresserad av en guidning på teatern, kontakta våra publikarbetare.

PROVPUBLIK

Vill du se ett genrep för att kunna förbereda ett teaterbesök för din grupp? Eller är ni intresserade av att komma som provpublik med gruppen? 

Då kan du vara i kontakt med Marie på gruppbokningen +358 (0)9 6162 1433

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close