Kouluille ja päiväkodeille

Svenska Teaternin maailmaan voi sukeltaa myös suomeksi tai useammalla kielellä

Järjestämme mm. teosesittelyitä, esityskeskusteluita, työpajoja ja kulissikierroksia suomeksi. Tai ehkä haluatte harjoitella ruostinkielen taitojanne rennosti teatterin äärellä? Det passar bra, hos oss är alla välkomna. Tervetuloa kielikylpyyn!

Miksi svenska?

Infotainment ruotsin kielestä 

Miksi svenska? on suomenkielisille yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattu interaktiivinen esitys ruotsin kielen oppitunnin muodossa. Näyttelijä Mikael Andersson johdattaa yleisön viihdyttävälle ja valaisevalle pikamatkalle ruotsin kielen historiaan Suomessa. 

Ohjelmistossa 4.-13.9.2024

Våga moka – rohkeasti ruotsiksi  

Rento kielityöpaja oppilaille aina kuudesluokkalaisista toisen asteen opiskelijoihin. 

Haluatko uskaltaa puhua ruotsia? Tuntuuko kielen puhuminen tunneilla kankealta? Ehkä pelkäät virheiden tekemistä, mokaamista. 

Svenska Teaternin rennossa kielityöpajassa kokeilemme ruotsin puhumista niin hyvin kuin se onnistuu, otamme käyttöön pokkaruotsin pakkoruotsin sijaan. Mottomme on: Antaa mennä vaan ja muutama sana suomea väliin! 

Työpajassa inspiroidumme tosielämästä ja tarkastelemme tätä huumorilla ja lämmöllä. Kannustamme toisiamme mokaamaan ja annamme naurun vapauttaa meidät nolojen tilanteiden pelosta. Oikeasta elämästä tuttujen tilanteiden käsittely teatterin keinoin madaltaa kynnystä kokeilla taitojaan tulevaisuudessa, mukavuusalueen ulkopuolella ja yli kielirajojen. 

Työpajan jälkeen osallistujat voivat hyödyntää kokemustaan arjessaan – he uskaltavat kommunikoida ja mokata työpajan empaattisen ja kannustavan ilmapiirin siivittämänä.  

Työpaja toteutetaan tilaajan omissa tiloissa.

Kohderyhmä: yläaste ja lukio
Kesto: 90 min.

Työpajan vetää teatterin yleisötyöntekijät Domnike Himosas ja/tai Noona Leppinen. Työpajoja järjestetään koko näytäntökauden ajan. Työpaja on maksuton ryhmille, jotka ovat varanneet liput esitykseen.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi(a)svenskateatern.fi

Ryhmävarauslomake: oppilasryhmät & pedagogit

Tällä lomakkeella voit tehdä ryhmävarauksen Svenska Teaternin näytelmiin. Ryhmämyynti on suljettu 3.7-4.8.

* merkityt kentät ovat pakollisia

Perustiedot varauksen asiakastietoihin

Perustiedoilla luomme / päivitämme asiakaskortin Svenska Teaternin myyntijärjestelmään. Kaikki tiedot ovat pakollisia, emmekä hyväksy puutteellisia tietoja.
Yhdistyksen, organisaation tai yrityksen nimi jota edustat. Mikäli varaat ryhmälippuja yksityshenkilönä, kirjoitat riville Yksityishenkilö. Tieto lisätään asiakaskortillesi.
Yhteyshenkilö*
Sähköpostiosoite*
Emme tee varauksia ilman sähköpostiosoitetta
Emme tee varauksia ilman puhelinnumeroa
Olen pedagoginen teatterilähettiläs Svenska Teaternilla*

Ryhmävarauksen tiedot

Täytä kaikki kentät huolellisesti jotta saamme tehtyä varauksen. Kun varaus on tehty saat siitä kuittauksen erillisellä viestillä. Tarvittaessa Svenska Teaternin myynti on sinuun yhteydessä.
Näytelmän nimi johon haluat tehdä ryhmävarauksen
Mikäli moni päivä ja aika sopii voit erotella ne pilkulla ,
Ole hyvä ja anna numero joka on suurempi tai yhtä suuri kuin 11.
Ilmoita tarvitsemasi paikkamäärä. Vähimmäismäärä on 11 lippua. Muista laskea mukaan myös itsesi. Alle 11 lipun varauksen teet puhelimitse tai ostamalla liput suoraan verkkokaupasta.
Ilmoita osallistujien ikä tai vuosiluokat
Kirjoita tähän kenttään paikkatoiveet sekä hintakategorian. Mikäli tarvetta on esim. pyörätuolipaikoille kirjoita tieto tähän. MIkäli toivottuun esitykseen ei löydy paikkoja, on Svenska Teaternin myynti yhteydessä sinuun.

Lisäpalvelut

Tee käynnistä kokonaisvaltainen elämys seuraavien lisäpalveluiden avulla.
Digitaalinen teosesittely teatteripedagogin johdolla 2,5 h ennen esityksen alkua Teams tai Zoom palvelussa, ryhmän toiveiden mukaan. Digitaalinen teosesittely on maksuton pedagogisille teatterilähettiläille.
Opastettu kierros ennen esitystä, max. 25 henkilölle. Ilmainen pedagogisille teatterilähettiläille 1 krt / näytäntökausi.

Ehdot

https://svenskateatern.fi/fi/myynti-ja-toimitusehdot/ ** Lähettämällä täytetyn lomakkeen vakuutan että: Olen tarkistanut tiedot, ja ne ovat oikein. Hyväksyn että antamani tietojen perusteella luodaan tai päivitetään asiakaskortti teatterin myyntiohjelmaan. Liput toimitetaan minulle sähköpostitse
Varausehdot*