AJA, BAJA ALFONS ÅBERG!

Världens bästa Alfons är barnens finurliga vän

 

Alfons Åberg är en helt vanlig pojke som bor med sin pappa i en förort. Stor är han inte. Och inte så stark. Och slåss gör han helst inte heller. Han är glad och busig men kan också bli ilsken och ledsen.

Alfons gör helt vanliga saker, men de kan bli till ett äventyr – som en helikopterfärd till djungeln med pappa, eller en spännande lek med Mållgan eller Viktor. På kvällen vill Alfons inte alltid lägga sig och då kan det hända att inte heller pappa får lugn och ro.

Berättelserna om Alfons Åberg är ständigt aktuella med fräscha och sympatiska vardagsskildringar, fulla av värme och fantasi. Alfons har på sitt alldeles egna sätt roat, stöttat och utmanat barn världen över. Den finurliga musiken av Georg Riedel i nytt arrangemang av Robert Kock har en framträdande plats i föreställningen.

AJA, BAJA ALFONS ÅBERG! baserar sig på Gunilla Bergströms älskade bokserie om Alfons och hans vänner. I år kan vi fira 50-årsjubileum – kom och fira världens bästa Alfons med oss!

Premiär 18 november

 

Biljettsläpp 18.8

 

För mera information och gruppbokningar innan biljettsläpp, vänligen kontakta försäljningen:
biljetter@svenskateatern.fi eller
09-616 214 11 

Åldersrekommendation 3-6 år

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close