Hae Svenskis-agentiksi vuodelle 2023!

Svenskis-agentti ovat äidinkieleltään suomenkielinen teatterikävijä ja häntä kiinnostaa teatterivierailun kehittäminen elämyksenä yhdessä Svenska Teaternin kanssa.

Svenskis-agentti toimii yhdessä muiden agenttien kanssa, katsoo esityksiä, keskustelee, ja antaa palautetta. Agentti jakaa myös tunnelmiaan erilaisten kanavien välityksellä, kuten Instagram, Youtube, Facebook tai TikTok

Svenskis-agentit pääsevät katsomaan vähintään 5 esitystä vuoden 2023 aikana veloituksetta, ensimmäisen jo 10.3.2023. Päivä on kaikille agenteille yhteinen, esityksen jälkeen kokoonnumme keskustelemaan kokemuksesta. Vastineeksi Svenskis-agentit sitoutuvat arvioimaan elämyksensä ja jakamaan ajatuksiaan omalla alustallaan ennakkoon sovitulla tavalla. Materiaalia saatetaan myös jakaa teatterin tiedotuskanavissa. Alusta sovitaan jokaisen Svenskis-agentin kanssa erikseen. Toimintaa luotsaa teatteripedagogi Juulia Björn.

Haluamme kuulla kokonaiselämyksestäsi suomenkielisenä, mutta tärkeintä on kuitenkin käydä yhdessä teatterissa ja keskustella siitä! Svenskis-agentti saa vuoden aikana ainutlaatuisen kokemuksen.

Kiinnostuitko? Oletko valmis sitoutumaan Svenskis-agentiksi koko vuodeksi? Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja vastaat kysymyksiin: Miksi olisit hyvä agentti? Mitä kautta voisit jakaa kokemuksiasi? Haemme kaikenikäisiä agentteja.

Lähetä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä osoitteeseen [email protected]