Edullisemmat liput nuorille!

Nuorisolippu 16-28 vuotiaille

Kaikki 16-28 vuotiaat saavat Svenska Teaternilla alennusta. Nuorisolippumme on n. puolet halvempi peruslipun hinnasta (riippuen tuotannosta). Haluamme osaltamme toivottaa nuoren yleisön lämpimästi tervetulleeksi teatteriin!

Opiskelijalippu 12 €

Opiskelijalippu 12 € saman illan puhenäytelmiin. Alennus aktivoituu esityspäivänä verkkokaupassa.

Alennus myönnetään ainoastaan opiskelijoille. Varaudu tarvittaessa näyttämään voimassa oleva opiskelijakortti kun saavut teatteriin.

Oletko alle 28-vuotias?

Haluaisitko vierailla teatterissa, mutta juuri nyt on rahasta vähän pulaa? Svenska Teatern tarjoaa joka kuukausi 20 ilmaista teatterilippua 16-28-vuotiaille.

Maaliskuussa tarjoamme lippuja Läkaren- näytelmään torstaina 21.3. klo 19.

Tavoitteena on tarjota korkeatasoista teatteria ja kulttuurielämyksiä sellaisille nuorille, jotka eivät vielä ole vierailleet Svenska Teaternissa. Liput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja yksi ilmoittautuja voi varata 1-2 lippua.

Maxantalet biljetter har nu bokats upp. Tack för intresset den här gången. Kika in här igen om ett par veckor, vi strävar efter att kunna erbjuda biljetter en gång i månaden. Följ oss på some för att vara den första som hör om platserna! *** Lippukiintiö on täyttynyt. Kiitos kiinnostuksesta tällä kertaa. Pyrimme tarjoamaan lippuja kerran kuussa joten pidä tätä sivua silmällä. Seuraa meitä myös somessa niin kuulet paikoista ensimmäisten joukossa!