Lippujen hinnat

Tältä sivulta löydät näytelmien perushinnat sekä alennusryhmät. Hinnat on listattu näytelmäkohtaisesti, kaikkiin tuotantoihin jotka ovat tällä hetkellä ohjelmistossa tai myynnissä.

Näytelmäkohtaiset hinnat

Lippujen hinnat Suuren näyttämön sekä AMOS- ja NICKEN-näyttämöiden tuotantoihin.
Oikeudet muutoksiin ja kirjoitusvirheisiin pidätetään.

Usein kysyttyä alennuksista

Mikäli olet varusmies, siviilipalvelusmies, työtön, lomautettu, työnhakija, opiskelija tai alan ammattilainen, varaudu tarvittaessa todistamaan kuuluvuutesi alennusryhmään, niin lipunoston yhteydessä kuin saapuessasi esitykseen.

Oikeudet muutoksiin ja kirjoitusvirheisiin pidetään.

Ajankohtaista

Tiedotteet 14.5.2024

Svenska Teaternin hanke tutkii monimuotoisuuden vaikutusta teatterin kestävyyteen – JAES myönsi 301 000 euron

Moninaistuva ja monikulttuurisempi yhteiskunta haastaa teatteria yhteiskunnallisena vaikuttajana, yleisösuhteessa, ammattiyhteisönä ja taiteellisen ohjelmiston kehittäjänä. Svenska Teatern on vastaanottanut 301 000 euron hankeavustuksen tutkiakseen moninaisuuden vaikutusta teatterin kestävään kehitykseen.
Uutiset 29.4.2024

Svenska Teatern kehittää väliaikapalveluja

Svenska Teatern on valinnut uudeksi väliaikatarjoiluista vastaavaksi kumppanikseen Alexandra Finckenberg-Widnerin. Uusi kumppani aloittaa 2.5.2024. Onnistunut näytösvuosi, mm. loppuunmyytyine Ronja Rövardotter -esityksineen, on korostanut väliaikapalvelujen merkitystä ja suurien asiakasvirtojen palvelun kehitystarpeita.
Uutiset 26.4.2024

Presidentti Stubb otti esille vierailunsa Svenska Teaterniin Ruotsin valtiopäivillä pitämässään puheessa

Presidentti Alexander Stubb näki perheineen Ronja Rövardotter -esityksen Svenska Teaternissa lauantaina 20. huhtikuuta. Kolme päivää myöhemmin presidentti osoitti arvostustaan ruotsalaiselle kulttuurille ja Astrid Lindgrenille valtiovierailullaan Ruotsissa. Valtiopäivien istuntosalissa pitämässään puheenvuorossa hän kertoi vierailustaan​ Svenska Teaternissa.