Yritysvierailut Svenska Teaterniin

Haluatteko kokea teatterimaailman yhdessä kollegoiden kanssa? Haluatko palkita työntekijöitäsi tai ehkä kannustaa ja inspiroida heitä? Tarjoamme monipuolisia ja korkealaatuisia yritystuotteita kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Räätälöimme juuri teille sopivan paketin, kaikkea virkistystoiminnasta kokouksiin ja edustukseen.

Tapahtumien, työpajojen, keskustelujen, opastettujen kierrosten ja kulissikierrosten avulla kerromme lisää teatterista. Katsaukset voivat perustua myös esittävään taiteeseen yleisesti ja tarjota tilaisuuksia, joissa yleisön jäsenistä itsestään tulee taiteilijoita. Työpajat voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden ja toiminnan mukaan esimerkiksi esittelyksi ja innoituksen lähteeksi seminaaripäivää varten.

Teatterin monipuolinen esitys- ja oheisohjelmatarjonta on kattava ja suunnattu laajalle kohderyhmälle, niin vähemmän kokeneille teatterikävijöille kuin teatterin suurkuluttajillekin, sekä yksin että ryhmässä. Tarjoamme tapahtumia kaikilla kolmella näyttämöllämme ja koko teatterirakennuksessa. Yleisötyöntekijämme voivat myös tulla luoksenne ja vetää työpajoja teatterin ulkopuolella.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Ota yhteyttä B2B-myyntikoordinaattoriin Marie Finne varausten, tiedustelujen tai yhteistyön osalta sähköpostitse osoitteella, joka on muotoa etunimi.sukunimi@svenskateatern.fi tai soita teatterin puhelinvaihteeseen numeroon 09-616 211. Räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivan paketin.

Tilaa B2B uutiskirje

* merkityt kentät ovat pakollisia

Tilaajan tiedot*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.