Yritysvierailut Svenska Teaterniin

Haluatteko kokea teatterimaailman yhdessä kollegoiden kanssa? Haluatko palkita työntekijöitäsi tai ehkä kannustaa ja inspiroida heitä? Tarjoamme monipuolisia ja korkealaatuisia yritystuotteita kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Räätälöimme juuri teille sopivan paketin, kaikkea virkistystoiminnasta kokouksiin ja edustukseen.

Tapahtumien, työpajojen, keskustelujen, opastettujen kierrosten ja kulissikierrosten avulla kerromme lisää teatterista. Katsaukset voivat perustua myös esittävään taiteeseen yleisesti ja tarjota tilaisuuksia, joissa yleisön jäsenistä itsestään tulee taiteilijoita. Työpajat voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden ja toiminnan mukaan esimerkiksi esittelyksi ja innoituksen lähteeksi seminaaripäivää varten.

Teatterin monipuolinen esitys- ja oheisohjelmatarjonta on kattava ja suunnattu laajalle kohderyhmälle, niin vähemmän kokeneille teatterikävijöille kuin teatterin suurkuluttajillekin, sekä yksin että ryhmässä. Tarjoamme tapahtumia kaikilla kolmella näyttämöllämme ja koko teatterirakennuksessa. Yleisötyöntekijämme voivat myös tulla luoksenne ja vetää työpajoja teatterin ulkopuolella.

anna korpikangas

Ota yhteyttä!

Olen Anna Korpikangas ja työskentelen B2B-myyntikoordinaattorina Svenska Teaternilla! Minuun saa ilomielin olla yhteydessä kaikkeen sponsorointiin, yhteistyömahdollisuuksiin sekä yritystapahtumiin liittyen.

Minuun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] ja puhelimitse 040 531 9110.

Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi kokemaan Svenska Teaternin taika! Nähdään teatterilla!

Våga moka – rohkeasti ruotsiksi

– Rento kielityöpaja yrityksille ja ryhmille

Haluatko uskaltaa puhua ruotsia? Onko siitä kauan, kun viimeksi käytit ruotsin kieltä? Ehkä pelkäät virheiden tekemistä, mokaamista.

Svenska Teaternin rennossa kielityöpajassa kokeilemme ruotsin puhumista niin hyvin kuin se onnistuu, otamme käyttöön pokkaruotsin pakkoruotsin sijaan. Mottomme on: Antaa mennä vaan ja muutama sana suomea väliin!

Työpajassa inspiroidumme työelämän tilanteista ja tarkastelemme niitä huumorilla ja lämmöllä. Kannustamme toisiamme mokaamaan ja annamme naurun vapauttaa meidät nolojen tilanteiden pelosta. Oikeasta elämästä tuttujen tilanteiden käsittely teatterin keinoin madaltaa kynnystä kokeilla taitojaan tulevaisuudessa, mukavuusalueen ulkopuolella ja yli kielirajojen.

Työpajan jälkeen osallistujat voivat hyödyntää kokemustaan työelämässä – he uskaltavat kommunikoida ja mokata. Työpaja sopii esimerkiksi työpaikan koulutuspäivään, verkostoitumiseen tai virkistykseksi.

Max. 25 henkilölle

800 € sis alv

Tilaa B2B uutiskirje

* merkityt kentät ovat pakollisia

Tilaajan tiedot*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.