Michael Björklundista  Svenska Teaternin uusi ravintoloitsija

10.06.2022 klo 09:59
Svenska Teatern avaa syksyllä ovensa jännittävän ja teatterinystäviä ilahduttavan uutisen saattelemana. Ahvenanmaalainen ravintola-alan yrittäjä Michael “Micke” Björklund alkaa vastata teatterin kahvila- ja väliaikapalveluista yhdessä Thomas Strandvikin kanssa. Sekä Björklund että teatterin työntekijät ovat innostuneita uudesta yhteistyöstä.

 

- Tämä on todella hurjan hauskaa! Svenska Teaternin rakennus on koko maan perinteikkäimpiä. Olen valtavan ylpeä siitä, että saan toimia juuri siellä, sanoo Björklund.

Suomalaisten hyvin tuntema Micke Björklund on innoissaan edessä olevista uusista mahdollisuuksista. Hänellä on mielessään monia ideoita, joten yleisö tulee näkemään ravintolapalveluissa koko joukon muutoksia. Tässä vaiheessa Björklund ei kuitenkaan vielä paljasta, miltä kokonaiskonsepti tulee näyttämään.

- Pyrimme olemaan luonnollinen osa Svenska Teaternia niin, että myös väliaikatarjoilu on loistava kokemus ja osa jännittävää kokonaisuutta. Me sovimme tänne kuin hansikas käteen, sen voin luvata. Kehitämme väliaikatarjoilua lisäämällä sekä makeiden että suolaisten herkkujen valikoimaa. Haluamme myös avata teatterin yhä enemmän kohtaamispaikaksi, jonne jokainen tuntee olevansa tervetullut myös näytösten ulkopuolella, sanoo Björklund.

Svenska Teaternin teatterinjohtaja Joachim Thibblin on valtavan iloinen voidessaan toivottaa Michael Björklundin ja hänen tiiminsä tervetulleeksi.  

- Me tiedämme, että Micke Björklund on laadun tae. Teatterissa kävijät tulevat huomaamaan, kuinka aidosti kiinnostunut hän on ruoasta ja kuinka tarkka yksityiskohdista. Meille on tärkeää, että teatterikäynti on katsojalle kaikilta osin miellyttävä kokonaisuus, joka mieluiten ylittää kaikki odotukset. Olen vakuuttunut siitä, että Björklundin huolenpito katsojistamme lisää talon viihtyisyyttä entisestään, sanoo Thibblin.

Michael Björklund avaa ravintolatoiminnan elokuussa 2022 yhdessä Thomas Strandvikin kanssa. He pyörittävät myös Royale by Michael Björklund -ravintolaketjua, johon kuuluvat ravintolat BBQ Royale ja Café Royale.

Toiminta käynnistyy syksyllä samaan aikaan teatterin syyskauden kanssa. Kesän aikana tehdään tilojen muutostöitä ja rekrytoidaan uusia työntekijöitä. Svenska Teatern ja Michael Björklundin tiimi kertovat tarkempia tietoja itse ravintolakonseptista syksyllä.  

Teksti ja video: David Lindström, foto: Cata Portin

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close