Anton Lindblom on nimitetty Svenska Teaternin uudeksi tekniseksi päälliköksi sekä osaksi teatterin johtoryhmää

30.12.2022 Pressmeddelanden

Anton Lindblom, 40, on nimitetty Svenska Teaternin uudeksi tekniseksi päälliköksi sekä osaksi teatterin johtoryhmää. Lindblom aloitti tehtävässään 1.12.2022.

Lindblomilla on pitkä kokemus alalta ja hän on työskennellyt Svenska Teaternin palveluksessa yli kaksikymmentä vuotta. Lisäksi hän on toiminut sekä freelance-teknikkona, että suunnittelijana teatterin ulkopuolella.

Svenska Teaternissa hän on työskennellyt pääasiassa ääni-, valo- ja näyttämötekniikan parissa. Nyt Svenska Teatern on valinnut Lindblomin johtamaan teknistä henkilökuntaa, joka kattaa kolmasosan vakituisesta henkilökunnasta.

– Teknisenä päällikkönä haluan kirkastaa ja kehittää teatterin prosesseja. Tämän haluan toteuttaa henkilökuntamme huomioiden ja tukemalla heitä työssään. Minulle henkilökunnan hyvinvointi ja viihtyvyys on omassa tehtävässäni onnistumisen kannalta kaiken A ja O.

Suuremmassa teatteritalossa osastojen välisen vuorovaikutuksen tunteminen on eduksi

– Tunnen henkilökunnan hyvin, ja talon toiminnot eri osastojen välillä ovat minulle hyvinkin tuttuja. Suuremmassa teatteritalossa osastojen välisen vuorovaikutuksen tunteminen on eduksi. On suuri kunnia saada johtaa niin osaavaa henkilökuntaa, joka meillä täällä Svenska Teaternissa on.

Svenska Teaternin johtaja, Joachim Thibblin, iloitsee lisäyksestä teatterin johtoon.

– Anton Lindblomin myötä vahvistamme edelleen rooliamme ruotsinkielisenä kansallisnäyttämönä. Lindblomin osaaminen alalta ja omasta organisaatiostamme, sekä hänen hyvät yhteistyökykynsä, tekevät hänestä oivan resurssin koko teatterille, sanoo Thibblin.