Svenska Teatern utvecklar pausservicen

29.4.2024 Nyheter

Svenska Teatern har valt Alexandra Finckenberg-Widner som ny partner med ansvar för pausservicen. Finckenberg-Widner börjar den 2.5.2024. Ett framgångsrikt år med föreställningar, inklusive slutsålda föreställningar av Ronja Rövardotter, har ökat behovet att utveckla vår service och anpassa den efter publikens behov.

– Som teaterchef skulle jag vilja betona att pausservicen är en väsentlig del av den totala teaterupplevelsen. Vår ambition är att publiken ska få full valuta för sina förväntningar, inte bara genom det sceniska uttrycket utan även genom en service som förhöjer och kompletterar besöket hos oss. Varje detalj är viktig, och vår nya partner Finckenberg-Widner är här för att säkerställa att ni som publik kan njuta av varje ögonblick, även under pausen, säger teaterchef Joachim Thibblin.

Du kan beställa pausservering på telefonnummer 040-555 0195.

Avtalet med den underleverantör som tidigare ansvarat för pausserveringen, restaurang Royale Estrad, avslutas den 30.4.2024.  Information om den nya aktören för restaurangen på gatunivå kommer att meddelas senare.