Gruppbesök på Svenska Teatern

Gruppbokningsformulär

Formulär för att göra en gruppbokning till valfri föreställning på Svenska Teatern

* indikerar obligatoriska fält

Basuppgifter för bokningens kunduppgifter

Basuppgifterna utgör kundkortet i Svenska Teterns försäljningsprogram. Alla fält är obligatoriska och ofullständiga uppgifter godkänns inte.
Namnet på den förening, organisation eller samfund som du representerar. Ifall du bokar som privatperson, skriver du in Privatperson i fältet. Informationen läggs med i kundkortet.
Kontaktpersonens uppgifter*
E-postadress*
Vi gör inga bokningar utan e-postadress
Vi gör inga bokningar utan telefonnummer
Jag är ombud på Svenska Teatern*

Uppgifter om gruppbokningen

Fyll noggrannt i alla fält, så att bokningen går att genomföra. När din bokning är gjord får du en bekräftelse per e-post. Vid behov är Svenska Teaterns försäljning skilt i kontakt med dig.
Namnet på föreställningen du vill boka till
Ifall fler datum och tider passar, kan du särskilja dem med ett kommatecken ,
Ange ett nummer som är lika med eller större än 11.
Ange antalet platser du vill ha i din gruppbokning, minimiantal är 11 biljetter. Kom ihåg att räkna med dig själv. Bokningar på färre än elva (11) biljetter görs genom telefontjänsten eller köps direkt i webbutiken.
Skriv in önskad placering och priskategori här, samt om det finns behov för t.ex. rullstolsplatser. Ifall det inte finns plats på önskad föreställning, är Svenska Teaterns försäljning i kontakt med dig skilt.

Tilläggstjänster

Gör teaterbesöket till en helhetsupplevelse med hjälp av följande tilläggstjänster.
En digital pjäsintroduktion med teaterns publikarbetare 2,5 timme innan föreställningen, på Teams eller Zoom, efter gruppens önskemål. Pjäsintroduktionerna är kostnadsfria för ombuden.
Rundvandring för max 25 personer, innan föreställningen.

Villkor

https://svenskateatern.fi/forsaljnings-och-leveransvillkor/ ** Genom att skicka det ifyllda formuläret bekräftar jag att: Jag har kontrollerat uppgifterna och de stämmer. Jag godkänner att ett kundkort skapas/uppdateras på basen av upgifterna i bokningsformuläret. Jag får biljetterna e-postade till mig.
Bokningsvillkor*