SAAVUTETTAVUUS JA ESTEETTÖMYYS


Teatterin esteetön sisäänkäynti sijaitsee Erottajan puolella teatterin oikeanpuoleisella sisäänkäynnillä. 

 

Niin teatterin oikealta kuin vasemmalta pääsisäänkäynniltä on hissiyhteys Suuren näyttämön parvekkeilleAMOS- ja NICKEN-näyttämöille pääsee hissillä teatterin vasemmalta sisäänkäynniltä.  
 

Suuren näyttämön pyörätuolipaikat ovat ensimmäisellä parvella, yksi oikealla ja toinen vasemmalla puolella. AMOS-näyttämöllä on yksi pyörätuolipaikka. Pyörätuolipaikat ovat varattavissa ainoastaan teatterin lipunmyynnin kautta.
 

Kaikilla teatterin näyttämöillä on käytössä induktiosilmukka.

 

 

Kaikki Svenska Teaternin omat esitykset teksitetään suomeksi sekä ruotsiksi. Lue lisää tästä.
Otathan ennakkoon yhteyttä esityksen kuvailu- sekä viittomakielisen tulkkauksen järjestämisestä. Näin varmistamme tilaisuuden sujuvuuden parhaalla tavalla. Yhteydenotot puhelimitse teatterin vaihteen kautta arkisin klo 9-16.  


Saavutettavat WC:t löytyvät katutasosta lipunmyyntiä vastapäätä sekä AMOS ja NICKEN näyttämöiden yhteydestä.

 


Avustaja mukana esityksessä

Avustajalipun hinta puhenäytelmiin on 5€ ja Suuren näyttämön musikaaleihin 20€. Kysy lisätietoja lipun oston yhteydessä. 

Lisätietoja saavutettavuudesta ja esteettömyydestä

Ota rohkeasti yhteyttä saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä ja kommenteissa teatterin yleisötyöntekijöihin Noona Leppinen ja Juulia Salonen. Yhteydenotot sähköpostitse etunimi.sukunimi@svenskateatern.fi tai teatterin vaihteen kautta 09-616 211      

Teatterilta voit lainata apuvälinelaukun joka sisältää esineitä jotka tukevat keskittymistä sekä näytöksen seuraamista. Laukuissa on m.m. kuulosuojaimet, tasapainotyyny, Tangle näpertelyleluja sekä Time Timer kello ajankulun visualisointiin.

Laukkuja on yhteensä kolme (3) kappaletta.

Laukun voi varata etukäteen teatterin lipunmyynnistä ja sen saa maksutta lainaan näytöksen ajaksi. 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close