Tämä saavutettavuusseloste koskee meidän vanhaa kotisivua. Nykyistä sivustoa tarkastellaan tällä hetkellä. Uusi seloste julkaistaan syksyllä 2023.

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.svenskateatern.fi-verkkopalvelua. Verkkopalvelussa noudatetaan lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta ja lain vaatimuksia julkisten verkkopalvelujen saavutettavuudesta.

Olemme yhdessä verkkopalveluntarjoajamme kanssa tutkineet verkkopalvelumme saavutettavuutta. Tarkastuksessa olemme käyttäneet apuna aluehallintoviraston suosittelemia työkaluja. Saavutettavuusseloste päivitettiin 4.3.2021.

Miten saavutettavia sivut ovat? 

Tämä verkkopalvelu täyttää suurelta osin saavutettavuuden vaatimuksen. Luettelemme alempana ne toiminnot, jotka eivät vielä ole saavutettavia. 

Huomasitko puutteita verkkopalvelumme saavutettavuudessa?

Ilmoita niistä meille ja teemme parhaamme tilanteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä 

Sähköpostitse 
[email protected] 

Puhelimitse 
+ 358 50 320 8855 

Sisältö tai toiminnot, jotka eivät vielä ole saavutettavia 

  • Sivustolla on yksittäisiä kohtia, joissa eri värien välinen kontrasti ei ole riittävä.  
  • Paikkakartta ei ole saavutettava, sillä eri hintaluokat on merkitty ainoastaan väreillä. Uutta, myös symboleja sisältävää karttaa suunnitellaan.
  • Pdf-muotoisten arkistoitujen käsiohjelmien saavutettavuutta ei ole tarkistettu. Kaikkien uusien verkkopalveluun ladattavien tiedostojen saavutettavuus on tarkistettu. 
  • Olemme arvioineet, että suurin osa verkkopalvelun kuvista toimivat koristeina eivätkä informaationa, näille ei ole tekstivastinetta. Poikkeuksia voi esiintyä.
  • Ohjelmiston esittelyssä sekä kuva että otsikko toimivat molemmat linkkeinä. Linkeillä on sama kohde, mikä voi olla hämmentävää.
  • Kuvaesitysmoduulissa ei ole tekstivastinetta. Moduuli on käytössä pääasiassa mobiilisivustolla ja kuvat ovat koristeita. Poikkeuksia voi esiintyä.

Saavutettavuusvaatimukset eivät koske tiettyjä sisältöjä 

  • Video- tai äänitallenteet, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020 
    Joistain vanhemmista videoista puuttuu tekstitys ja kaikista puuttuu kuvailutulkkaus 

Yhteistyökumppanimme 

Lippujamme myy lippu.fi. Heidän saavutettavuusselosteensa löytyy täältä. 

Saavutettavuuden valvonta 

Ota meihin yhteyttä, mikäli huomaat puutteita verkkopalvelumme saavutettavuudessa. Vastaamme 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Saavutettavuuden valvonnan yhteystiedot: 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
www.saavutettavuusvaatimukset.fi 
[email protected] 
puhelinnumero vaihde 0295 016 000