New Theatre Helsinki: Who Belongs to Finland -festivaaleilla juhlitaan suomalaisen näyttämötaiteen monimuotoisuutta

21.11.2022 Uutiset

Millaisia tarinoita suomalaisilla teatterinlavoilla nykyään kerrotaan? Kenen näkökulmaa ne edustavat? Ja mitkä tarinat jäävät kokonaan kertomatta? Who Belongs to Finland -festivaali haastaa meitä näillä kysymyksillä.

Svenska Teatern, 18. helmikuuta – 11. marraskuuta 2023

Ohjelma on runsas ja eri kieliä paljon, kuten myös taiteellisia ilmaisumuotoja. Teatteria, tanssia, nukketeatteria, stand up -komediaa, runoja, musiikkia, keskusteluja, työpajoja ja “open mic”. Who Belongs to Finland on Svenska Teaternin ja New Theatre Helsingin (NTH) ainutlaatuinen yhteinen projekti. Festivaali järjestetään Svenska Teaternin tiloissa 18.2.-11.3.2023.

Lisätietoja festivaalin monipuolisesta tarjonnasta löydät verkkosivuiltamme tammikuussa.

New Theatre Helsinki on Post Theatre Collectiven (PTC) ja Teatteri Metamorfoosin johtama aloite. NTH edistää yhteiskuntamme kielten ja kulttuurin monimuotoisuutta suomalaisen esittävän taiteen kentällä, aina näyttelijöistä yleisöön ja tarjonnan sisältöön. NTH toimii siltana ja alustana eritaustaisten esittävän taiteen ammattilaisten, yleisöjen ja teatteritalojen väliselle yhteistyölle ja kohtaamiselle eri näyttämöillä. New Theatre Helsinki on foorumi, joka on omistettu esittävän taiteen kulttuuriselle ja kielelliselle monimuotoisuudelle ja uusille pohjoismaisille yhteistoiminnan muodoille.