Mary Poppins – viimeisen kerran ohjelmistossa

29.9.2022 Uutiset

Svenska Teaternilla musikaalista tuli viiden tähden täysosuma. Mary Poppins hurmaa ja valloittaa yleisön lumoavalla tarinalla, unohtumattomalla musiikilla ja häikäisevillä tanssinumeroilla upeine pukuineen ja lavastuksineen.

Mary Poppins
Mary Poppins fick fem stjärnor i Helsingin Sanomat.

”★★★★★ Svenska Teaternin Mary Poppins lentää suoraan sydämeen”

”Nyt ei vähään aikaan tarvitse ikävöidä Lontooseen, kun täällä näkee parempia musikaaliesityksiä. Lontoossa niitä ei tosin näe lainkaan tällä hetkellä.
Helsingin Sanomat / Lauri Meri

Mary Poppins
Josefin Silén och Denny Lekström får dansen och sången att se lekande lätt ut. Foto: Cata Portin

”Musikaali näyttää Svenska Teaternin lavalla huikealta”

”Mary Poppins on mystinen, värikäs, optimistinen ja nostalgiaa tihkuva esitys, jota katsoessa tuli oikeasti paljon kevyempi olo. Tämä Lontoossa 2004 ensi-iltansa saanut musikaali nähdään nyt Helsingissä Svenska Teaternin lavalla….
“Musikaali näyttää Svenska Teaternin lavalla huikealta. Jani Uljaksen lavastus on 60-luvun technicolor-unelmaa alusta loppuun ja sen kruunaa aivan alkuperäisen elokuvan tyyliin maalatut taustakankaat. Juuri ne tekevät studioissa kuvatuista vanhoista elokuvista niin hienoja ja nyt taustoihin oltiin saatu vielä hieman ylimääräistä taikaa, jonka voit nähdä sitten katsomossa. 
Aivan erityistä huomiota kiinnitti Pirjo Liiri-Majavan puvustus, joka myös oli uskollinen elokuvalle ja henki sitä satumaista värikkyyttä pienine yksityiskohtineen, jota tämä esitys vaatii… Josefin  Silén on tomera, jämpti, neuvokas, pehmeä, kova ja mahdottoman kaunisääninen Poppins ja tämä on vain nähtävä itse.”

Lukupino.com / Simo Sahlman

★★★★★
”Svenskanin Mary Poppinsissa on kaikki kohdallaan!”

Superkaffiryteflanisötomaxigrafisk! Ai että miten tuli hyvä mieli, kun vein tyttäreni katsomaan Svenska Teaternin Mary Poppins -musikaalia!
Svenskanin tuotanto oli vauhdikas, värikäs ja kaikin puolin taidokkaasti toteutettu. Kaikki oli siis kohdallaan: laulajat, tanssijat, akrobaatit, lavastus, puvustus, valaistus, orkesteri, ja lavalla oli roimasti teatterin taikaa. Josefin Silén oli loistava valinta napakaksi Maija Poppaseksi, ja Bertiä esittävä Denny Lekström oli hänkin ilo korvalle. Oli ilo nähdä tämä esitys, ja nautimme siitä kovasti!
Isyypakkaus-blogi / Tommi Koivisto

”Ruotsalaisen teatterin Mary Poppins on energistä, iloista ja välillä jopa traagista musiikkiteatteria, joka tuo valonpilkahduksen kaamokseen”

”Värikäs 1900-luvun lavastus, prameat puvut, hiottu esiintyminen ja taitava orkesteri yltävät vaikuttavaan lopputulokseen. Näyttämökuvat vaihtuvat niin sujuvasti, ettei katsoja ehdi herpaantua.
Esityksessä on kaikki kohdallaan, eikä yhtä roolisuoritusta voi nostaa erityisesti ylitse muiden.”
Suomen Kuvalehti / Päivi Ängeslevä

”Kaunis syksyinen lauantai-ilta huipentui eilen hurmaavan ihastuttavaan teatteriesitykseen”

”Kun valot salissa sammuivat esityksen alkaessa, sai kaiken maailman kammotukset jäädä ainakin hetkeksi taka-alalle viihdyttävän esityksen ja musiikin säestämänä. Paremmin ei olisi iltaansa voinut enää viettää.”
Tarinoita tavaanrannalta-blogi / Matti Mattila

★★★★★ Huikea”

”Huikea ja kansainvälisen tason musikaali, jota harvoin pääsee näkemään Suomen teattereiden näyttämöillä”
Kulttuuritähdet / Marko Kilpilampi