Presentkort

Överraska någon du tycker om med ett presentkort till Svenska Teatern - samtidigt stöder du kulturen!

Nu behöver du inte längre besöka teatern för att köpa ett presentkort - fixa gåvan med ett klick från hemmasoffan och köp presentkortet direkt i nätbutiken.

Du kan välja mellan 40-500€ och presentkortet är giltigt ett år från inköpsdatum. Med presentkortet kan du endast köpa biljetter i nätbutiken på lippu.fi. Presentkortet kan du printa ut eller e-posta direkt till gåvans mottagare. Ett presentkort är en hållbar gåva som passar alla!

Köp ett presentkort på webben 


Du kan även köpa presentkort i biljettkassan. Presentkortet är i kraft i ett år från inköpsdatum (observera att själva föreställningen kan vara längre fram i tiden). Summan på presentkortet väljer du själv. Om du köper en biljett och det blir pengar över får du ett nytt presentkort på resterande summa, detta är igen i kraft ett år. Svenska Teaterns presentkort kan endast användas i teaterns biljettkassa och går inte att använda för pausservering.


Förfaller ditt presentkort snart?

Giltighetstiden på presentkort köpta från mars 2019 - november 2020, som blivit oanvända på grund av coronapandemin, förlängs automatiskt till 31.12.2021. Nya presentkort är som vanligt i kraft ett år. 

Kundmeddelande som skickats 21.12.2020

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close