alt=""

Presentkort

Överraska någon du tycker om med ett presentkort till Svenska Teatern!

Nu behöver du inte längre besöka teatern för att köpa ett presentkort - fixa gåvan med ett klick från hemmasoffan och köp presentkortet direkt i nätbutiken.

Du kan välja mellan 40-500€ och presentkortet är giltigt ett år från inköpsdatum. Med presentkortet kan du endast köpa biljetter i nätbutiken på lippu.fi. Presentkortet kan du printa ut eller e-posta direkt till gåvans mottagare.

Ett presentkort är en hållbar gåva som passar alla!

Köp ett presentkort på webben
 


Du kan även köpa presentkort i biljettkassan

Presentkortet är i kraft i ett år från inköpsdatum (observera att själva föreställningen kan vara längre fram i tiden). Summan på presentkortet väljer du själv. Om du köper en biljett och det blir pengar över får du ett nytt presentkort på resterande summa, detta är igen i kraft ett år. Svenska Teaterns presentkort kan endast användas i teaterns biljettkassa och går inte att använda för pausservering.

Eller beställa hem ett med faktura - gör din beställning här


Förfaller ditt presentkort snart?

Giltighetstiden på presentkort köpta från mars 2019 - november 2020, som blivit oanvända på grund av coronapandemin, förlängs automatiskt till 31.12.2021 (gäller inte presentkort till nätbutiken). Efter att presentkortets urspungliga förfallodag har löpt ut, fungerar persentkortet endast som betalningsmedel på Svenska Teatern. Nya presentkort är som vanligt i kraft ett år. 

Kundmeddelande som skickats 21.12.2020
Kundmeddelande som skickats 17.12.2021

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close