Ryhmävarauslomake: oppilasryhmät & pedagogit

Tällä lomakkeella voit tehdä ryhmävarauksen Svenska Teaternin näytelmiin.

* merkityt kentät ovat pakollisia

Perustiedot varauksen asiakastietoihin

Perustiedoilla luomme / päivitämme asiakaskortin Svenska Teaternin myyntijärjestelmään. Kaikki tiedot ovat pakollisia, emmekä hyväksy puutteellisia tietoja.
Yhdistyksen, organisaation tai yrityksen nimi jota edustat. Mikäli varaat ryhmälippuja yksityshenkilönä, kirjoitat riville Yksityishenkilö. Tieto lisätään asiakaskortillesi.
Yhteyshenkilö*
Sähköpostiosoite*
Emme tee varauksia ilman sähköpostiosoitetta
Emme tee varauksia ilman puhelinnumeroa
Olen pedagoginen teatterilähettiläs Svenska Teaternilla*

Ryhmävarauksen tiedot

Täytä kaikki kentät huolellisesti jotta saamme tehtyä varauksen. Kun varaus on tehty saat siitä kuittauksen erillisellä viestillä. Tarvittaessa Svenska Teaternin myynti on sinuun yhteydessä.
Näytelmän nimi johon haluat tehdä ryhmävarauksen
Mikäli moni päivä ja aika sopii voit erotella ne pilkulla ,
Ole hyvä ja anna numero joka on suurempi tai yhtä suuri kuin 11.
Ilmoita tarvitsemasi paikkamäärä. Vähimmäismäärä on 11 lippua. Muista laskea mukaan myös itsesi. Alle 11 lipun varauksen teet puhelimitse tai ostamalla liput suoraan verkkokaupasta.
Ilmoita osallistujien ikä tai vuosiluokat
Kirjoita tähän kenttään paikkatoiveet sekä hintakategorian. Mikäli tarvetta on esim. pyörätuolipaikoille kirjoita tieto tähän. MIkäli toivottuun esitykseen ei löydy paikkoja, on Svenska Teaternin myynti yhteydessä sinuun.

Lisäpalvelut

Tee käynnistä kokonaisvaltainen elämys seuraavien lisäpalveluiden avulla.
Digitaalinen teosesittely teatteripedagogin johdolla 2,5 h ennen esityksen alkua Teams tai Zoom palvelussa, ryhmän toiveiden mukaan. Digitaalinen teosesittely on maksuton pedagogisille teatterilähettiläille.
Opastettu kierros ennen esitystä, max. 25 henkilölle. Ilmainen pedagogisille teatterilähettiläille 1 krt / näytäntökausi.

Ehdot

https://svenskateatern.vc.bojaco.com/fi/myynti-ja-toimitusehdot/ ** Lähettämällä täytetyn lomakkeen vakuutan että: Olen tarkistanut tiedot, ja ne ovat oikein. Hyväksyn että antamani tietojen perusteella luodaan tai päivitetään asiakaskortti teatterin myyntiohjelmaan. Liput toimitetaan minulle sähköpostitse
Varausehdot*