Sås & Kopp jubeliumskonsert

Sotta ja Pytty -duo (Sås & Kopp) viettää 30-vuotisjuhlia Svenska Teaternissa vierainaan huumoriryhmä KAJ ja Nina Sederlöf

Sunnuntaina 19. maaliskuuta viettää 30-vuotisjuhlia Svenska Teaternissa Sotta ja Pytty, eräs tunnetuimmista suomenruotsalaisista kokoonpanoista.

Tapahtumaa kutsutaan nimellä ”Riemujuhlakonsertti” ja luvassa on lauluesityksiä kokoonpanon pitkältä uralta ja livebändi. Lisäksi mukana ovat mm. esiintyjävieraat huumoriryhmä KAJ ja Nina Sederlöf, joka esitti yhtä pääroolia duon Robin Hood -musikaalissa vuonna 1998. 

Sotta ja Pytty tapasivat toisensa ensimmäisen kerran Hangossa kesällä 1972.  Muutama vuosi myöhemmin he perustivat APA-nimisen bändin yhdessä Anna ja Alvar Gullichsenin kanssa. Kolme LP-levyä myöhemmin aloitettiin radio-ohjelma nimeltä Radio Fnatt ja niin sai alkunsa Sotta ja Pytty -duo.

Nyt meillä on kunnia esiintyä Svenska Teaternin näyttämöllä juhlistamassa 30-vuotista taivaltamme Sottana ja Pyttynä. Toivomme että sekä nuoret että varttuneemmat, niin vanhat pesunkestävät fanit kuin uudet noviisitkin nauttivat illasta yhdessä kanssamme

Sås ja Kopp

Ensi-ilta

19.3.2023

Ohjelmistossa

19.3.2023

Näyttämö

Suuri näyttämö

Kesto

2 h 30 min sis. väliajan

Esitykset ja liput