AJA, BAJA ALFONS ÅBERG!

Alfons Åberg on lasten nokkela ystävä

 

Alfons Åberg, suomeksi Mikko Mallikas, on aivan tavallinen poika, joka asuu isänsä kanssa ruotsalaisessa lähiössä. Hän ei ole isokokoinen eikä kovin vahvakaan, eikä hän tykkää tappelemisesta. Alfons Åberg on iloinen keppostelija, mutta joskus häntä myös kiukuttaa tai surettaa.

Hän tekee ihan tavallisia juttuja, mutta niistä voi syntyä seikkailuja – kuten isän kanssa tehty helikopterimatka viidakkoon tai jännittävä leikki Mållganin ja Viktorin kanssa. Iltaisin Alfons ei aina haluaisi mennä nukkumaan, ja silloin ei isäkään pääse nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta.

Tarinat Alfons Åbergista ovat aina ajankohtaisia, sillä lämpöä ja mielikuvitusta tulvivissa kertomuksissa kuvataan tavallista arkea raikkaalla ja sympaattisella tavalla. Alfons on ikiomalla tavallaan viihdyttänyt, tukenut ja haastanut lapsia kaikkialla maailmassa. Georg Riedelin kekseliäs musiikki on esityksessä keskeisellä sijalla, Robert Kockin uusina sovituksina.

AJA, BAJA ALFONS ÅBERG! perustuu Gunilla Bergströmin rakastettuun kirjasarjaan, joka viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan. Tule mukaan juhlimaan Alfonsia kanssamme!

Ensi-ilta 18. marraskuuta

 

Lipunmyynti alkaa 18. elokuuta

 

Ryhmävaraukset voi tehdä jo ennen lipunmyynnin alkua:
biljetter@svenskateatern.fi tai
09-616 214 11 

Ikäsuositus 3-6 vuotiaat

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close