Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Svenska Teatern Live

Noveller

Se och lyssna när våra skådespelare läser noveller. Svenska Teatern presenterar Novellpausen i samarbete med Schildts & Söderströms. 

Eine Kleine Whatmusik

Ni kanske alla vet att Dennis Nylund varit världsmästare i breakdance och att han bland annat visat prov på häpnadsväckande akrobatik i The Play That Goes Wrong, men titta vilken dirigent vi har i vår mångbegåvade skådespelare.

Svenska Teaterns konstskatter

Svenska Teatern är inte bara ett hem för teaterkonsten, vi inhyser även flera värdefulla bildkonstverk. När skådespelaren Simon Häger inte står på scen tycker han om att restaurera husets gamla konstskatter och forska i deras historia. I en tredelad miniserie berättar Simon Häger själv om sitt nya kall – att bevara och rusta upp teaterns gömda skatter.

Sagostund

Vår publikarbetare Juulia läser sagor för barn, ny saga varje vecka. Juulia är utbildad sagoberättare och medlem i berättarsällskapet Eppel Peppel.

Teaterkrysset

 I dessa tider är det många som är hemma mer än vanligt och teatern har stängt dörrarna hela våren. Det är många som kanske vill ha något underhållande att göra och därför har vi skapat ett teaterkryss.

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close