Skrattfest för hela familjen på Stora scenen hösten 2019

04.12.2018 kl. 09:40

Korsa Sherlock Holmes med Monty Python och krydda med farsen Pang i bygget – där har du The Play That Goes Wrong - en hejdlös fars som gjort succé världen över och belönats med elva internationella utmärkelser.

Ett amatörteatersällskap ska sätta upp ett klassiskt mordmysterium, men allt går inte som planerat. Egentligen går ingenting som planerat. De olycksaliga skådespelarna kämpar sig krampaktigt genom föreställningen och ger sitt allt tills ridån går ner. Eller trillar ner...

 

Många tycker att humor är ett medel för att säga något annat. För mig är humorn målet. Det skrattas för lite i vår värld idag. Folk som är glada hatar inte, säger regissören Adde Malmberg.

 

Föreställningen regisseras av Adde Malmberg, en av de stora pionjärerna inom svensk ståuppkomik och en av Sveriges mest erfarna ståuppkomiker. Sedan länge är han också en erkänd regissör som tar komedigenren på blodigt allvar. Den svenska översättningen är gjord av en annan mästare på humor, Sven Melander.

På scenen: 
Riko Eklundh
Max Forsman
Patrick Henriksen
Nina Hukkinen
Simon Häger
Emma Klingenberg
Dennis Nylund
Mitja Sirén

Kom och gymnastisera skrattgroparna med situationskomik du sent skall glömma. Det här är pjäsen för dig som vill ha roligt!


Varning! Drick inte något inne i salongen. Risken är stor att du får drycken i wrong-strupen.   

Gruppförsäljningen inleds 28.1.2019.
Biljetterna kommer till allmän försäljning 27.2.2019.

 

Premiär på Stora scenen 18.9.2019

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close