VIDEO. De första entusiastiska reaktionerna på Next to Normal

12.11.2021 kl. 16:22
Titta på våra publikreaktioner från presspremiären och läs vad några kritiker tycker om NEXT TO NORMAL. Det står klart att musikalen inte lämnar någon oberörd.

 

Rockmusikalen Next to Normal är ett vackert uppbyggt relationsdrama om en familj

Svenska Yle/ Garoff

”Det som imponerar mest är den perfekta rollbesättningen och regin av Markus Virta. Maria Ylipääs röst har med tiden fått en värme som tilltalar mig oerhört.”

VASABLADET / Åsa Gustavsson


Några finska reaktioner.

 

Jos kaipaa sellaista aidosti pysäyttävää ja yksinkertaisesti hyvää esitystä, niin tämä on se. Tarjolla on emotionaalisesti koukuttava, vauhdikas, musiikillisesti voimakas ja niin upeasti esitetty musikaali, että tämä on niitä painavimpia suosituksiani kokea juuri nyt kulttuurin kentällä.

”Olen ennenkin hehkuttanut Svenska Teaternin kykyä tarjota kansainvälisesti laadukasta teatteria ja Next to Normal ei ole poikkeus. Vaikka jokainen näyttelijä teki suuren vaikutuksen, niin Maria Ylipään raaka karisma toi taas kylmät väreet.” LUKUPINO.COM

⭐️⭐️⭐️⭐️ 

”huikea orkesteri kapellimestarinaan Kristian Nyman ja hyvät näyttelijät (erityisesti Maria Ylipää, Alexander Lycke ja Denny Lekström vakuuttavat niin näyttelijäsuorituksillaan kuin laulutaidoillaankin)”

kulttuuritähdet.com

”Näyttelijät tekevät hienoa työtä laulujen kanssa, niin yksin kuin yhdessä, ja varsinkin Maria Ylipään ääni on niin upeaa kuultavaa, että esitys kannattaa nähdä ja kuulla jo hänen vuokseen...

Minuun musikaali upposi erittäin hyvin. Näkisin sen mielelläni toistamiseenkin ja suosittelen.”

ISYYSPAKKAUS.COM

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close