Nu har vi nya platser till försäljning

07.09.2021 kl. 12:25
Tvåmetersregeln avskaffades och vi på Svenska Teatern, liksom hela kulturfältet, är oerhört glada över att inte behöva ställa in planerade föreställningar och evenemang. Vi kan dessutom släppa fler biljetter till föreställningar som tidigare haft mycket begränsad publik.

I september och oktober säljer vi med halv kapacitet. Föreställningarna i november och december säljer vi med full kapacitet.   

Fortsättningsvis gäller rekommendation att använda mask, hålla avstånd och god handhygien i alla utrymmen på teatern. Känner du dig sjuk så skall du stanna hemma. Vi byter din biljett kostnadsfritt även på föreställningsdagen. Vi har längtat så efter vår publik. Och vi vet att ni längtar efter teater. 

DET HÄR INNEBÄR DE NYA REGLERNA 

Stora scenen
• Vi kan nu ta emot drygt 300 personer i salongen, med trygga avstånd mellan olika sällskap. De flesta raderna på parketten är i bruk.

• Vi öppnar upp fler platser till Tove festivalen, Tove Jansson - visdiktaren och The Play That Goes Wrong.

AMOS-scenen 
• Vi kan nu ta emot 60 personer. Publiken uppmanas hålla avstånd till varandra. salongen som har onumrerade platser  

• Vi säljer nu fler platser till Ett drömspel och Några av oss. Ahlfors&Siikala är igen utsåld. 

NICKEN-scenen

• På vardagsföreställningarna för Bröderna Pixon tar vi in två skol- och dagisgrupper. Grupperna sitter på var sin sida om scenen och har skilda ingångar. På lördagsmatinéerna kan vi nu ta emot 40 personer. Vi säljer nu också fler biljetter till Är det hett här? med Anna Hultin. 

Servering
• All servering sker till förbeställda bord, med tryggt avstånd från varandra.  

 

 

 

 

 

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close