Sista chansen att se FORK - se The End på Svenska Teatern

06.05.2019 kl. 00:01
FORK avslutar sin karriär i maj 2020. Drömresan, som de fyra vännerna Mia Hafrén, Silva Lillrank-Wentzel, Jonte Ramsten och Kasper Ramström startade i ett kök i Berghäll år 1996, går nu mot sitt slut. I 22 år har FORK rest jorden runt och sjungit för över en halv miljon glada fans. Men även drömmar måste ha ett slut och gruppen vill att slutet kommer då drömmen är som vackrast. FORK meddelar om sitt beslut med denna video.

FORKs sista helkvällsshow, “Chapter 1: The End”, har premiär den 15 november på Svenska Teatern. Showen, som  är det första och största av tre kapitel under FORKs sista år, kommer att ges 29 gånger på Svenska Teatern Stora scen fram till valborgsmässoafton 2020. De två andra kapitlen är Finlandsturnén, ”Chapter 2: The End Tour”, under våren 2020 samt en avskedskonsert den 27.5.2020. Gruppen kommer även att fortsätta turnera utomlands under det sista året.

År 2004 grundade FORK sitt produktionsbolag, Fat Lady Ab, och verksamheten blev ett heltidsprojekt för sex personer. Gruppen har under åren gjort sig känd för extravaganta och audiovisuellt imponerande a cappella-shower. Deras koncept att kombinera sång, ljus- och ljudteknik, kläder, humor och självironi har visat sig fullständigt unikt och har älskats världen över. FORK har under sin karriär gjort fem helkvällsshower, åtta skivor, två dvd:n samt tusentals konserter och vuxit till ett projekt med en miljonomsättning. Sedan 2010 har FORK bestått av Anna Asunta, Mia, Jonte och Kasper. Utöver sångarna består gruppen även av ljudteknikern Gregory Maisse, managern Linda Lindblad och business managern Anna Storbacka-Eriksson .

FORKs högsta önskan för det sista året är att alla ännu en gång samlas med dem och glada lyfter sina champagneglas och en kort stund glömmer allting annat och tillsammans göra världen lite lyckligare. FORK välkomnar alla att fira detta sista år med dem!

8.5 ­– biljettsläpp till FORK “Chapter 1: The End” på Svenska Teatern

LÄS MER - KÖP BILJETT

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close