Vårens biljetter till försäljning nästa vecka

06.10.2017 kl. 09:24

Våren 2018 presenterar vi två urpremiärer, en på Stora scenen och en på AMOS. Först ut är Milja Sarkolas "I Would Prefer Not To"

En föreställning om passivt motstånd av succéregissören och den prisbelönta dramatikern Milja Sarkola (Allt som sägs, Viirus 2016, I taket lyser stjärnorna, Lilla Teatern 2012), inspirerad av Herman Melvilles novell Bartleby. 

I Would Prefer Not To är en berättelse om en skrivare på Wall Street som börjar vägra att utföra sina arbetsuppgifter, och så småningom allt annat också. 
Urpremiär på AMOS 24.1.2018


Vårens galnaste komedi heter Stockmann, Stockmann

och är skriven av Barbro Smeds. Föreställningen är en tragikomisk vaudeville som regisseras av Aleksis Meaney med nyskriven kuplett- och kabarémusik av Leif Jordansson under Maija Ruuskanens orkesterledning. 

Vi får följa med på en musikalisk resa genom våningarna under den sista av de galna dagarna. Vi möter den nyanställde chefen Alex, styrelsens sista chans, och den unga praktikanten Kira som mot sin vilja sugs in i verksamheten.

Det är intriger i chefskorridoren, käbbel bland personal och stamkunder och inte så lite frustrerad romantik. Allt emedan guldfisken fortsätter simma runt, runt, runt på fjärde våningen.

Urpremiär på Stora scenen 17.2.2018

BILJETTSLÄPP TISDAG 10.10 KL. 10

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close