Höstens brunchgäst är journalisten Rony Smolar

22.09.2017 kl. 13:53
Höstens TeaterBrunch ordnas lördagen den 14 oktober med start kl. 12. Efter brunchen visas den kritikerrosade föreställningen TRO på AMOS.

Höstens teaterbrunch djupdyker in i pjäsen TRO och fokuserar på den enda karaktären i pjäsen som är baserad på en verklig person, Abraham Stiller. 

Stiller blev en a Mesh som vände sin egen barndomstragedi till en styrka och en stark medkänsla. Under föreläsningen blandas historisk fakta med anekdoter om Abraham Stiller, Farbror Stiller i folkmun,  som var en inflytelserik person inom det judiska samfundet i Finland.

Brunchgästen Rony Smolar talar om Stiller, vars livsuppgift blev att hjälpa medmänniskor i det krigshärjade Finland. Smolar har varit både till stor hjälp och en inspirationskälla för dramatikern Julian Garner i arbetet med föreställningen TRO.

Rony Smolar är journalist som länge jobbat som utlandskorrespondent för YLE och författare till boken Setä Stiller - Valpon ja Gestapon välissä.

Paketpris: 48 € 

Biljettpaketet inkluderar föreläsningen, en riklig brunchbuffé med koschermat och föreställningen TRO. Vänligen observera att bokningar kan göras endast via teaterns egen biljettkassa.

Läs mer om TRO

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close