Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

FORK

Chapter 1:

The End

Detta är FORKs sista show! Drömresan, som fyra vänner startade i ett kök i Berghäll år 1996, går nu mot sitt slut. I 22 år har vi rest jorden runt och sjungit för över en halv miljon glada fans. Men även drömmar måste ha ett slut och vi vill att slutet kommer då drömmen är som vackrast.

Vår drömresa tar slut i maj 2020. Helkvällsshowen Chapter 1: The End, med premiär på Svenska Teatern den 15 november 2019, är det första och största kapitlet under detta sista år tillsammans.

På samma scen som vi 2009 gjorde vår första stora show Pink Noise, skall vi nu för sista gången fira allt det vi älskar; publiken, musiken, kärleken och den bombastiska galenskapen i det hela.

“The End” är showen där vi förverkligar våra sista grandiosa idéer! Självklart är allting större och vackrare än någonsin tidigare… Vi vill såklart bjuda på lite av det bästa genom åren, men också på några av våra egna personliga favoritlåtar i splitternya arrangemang. I ett sista samarbete med Svenska Teatern och tillsammans med Finlands bästa ljus-, ljud-, kläddesigner och stylist vill vi drämma till med en show som inte lämnar någon oberörd.

Ännu en gång skall vi alla samlas och glada lyfta våra champagneglas, för en kort stund glömma allting annat och tillsammans göra världen lite lyckligare. Välkomna att fira detta sista år tillsammans med oss.

 

Med varma hälsningar,
FORK

For chapter 2 and chapter 3 -  visit fork.fi

 

 

 

PÅ KOMMANDE I HÖST, SPELDATUM MEDDELAS INOM KORT

Biljettpriser

    A B C (begränsad sikt) Lyssnarplats
Ordinarie pris   60 55 50 20
Gruppris (min 20 pers)   57 52 47  
           

Specialrabatt samma dag: 25 €

- gäller studeranden och arbetslösa

Längd: ca 2 h 20 minuter inkl. paus

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close