Guidningar på Svenska Teatern

Hur ser ett dräktlager ut på en teater och vilka olika yrkesgrupper arbetar i huset? Vad är en bakscen och vad gömmer sig där?

Upplev Svenska Teatern på ett annorlunda sätt genom att beställa en guidning som tar dig bakom scenen och till utrymmen du som publik annars inte får uppleva. 
 

ÖPPNA GUIDNINGAR HÖSTEN 2018


Måndag 10.12 kl. 17 (FULLBOKAD; STÄLL DIG I KÖ)

ÖPPNA GUIDNINAR VÅREN 2019

Måndag 11.2 kl 12.00

Måndag 15.4 kl 18.30

Under guidningen bekantar vi oss med teaterhuset och får ta del av såväl husets historia som de funktioner som finns i huset idag. Vi erbjuder en traditionell rundvandring för alla målgrupper som vi anpassar efter gruppens behov och ålder. Guidningarna räcker ca 1 h.   

Biljettpris: 5€/biljett
Biljetter bokas via teaterns biljettkassa på förhand eller senast 15 minuter innan start. Begränsat antal platser.
Träffpunkt: Vi träffas på höger sida, ingång från Skillnaden. Dörrarna öppnas 15 minuter innan guidningen börjar. 
 

PRIVATA GUIDNINGAR

 

Guidningar görs för grupper som består av minst 5 och  max 25 personer. En guidning tar ca 70 minuter. Observera att det finns trappor och smala gångar som passeras under rutten. Ifall din grupp har specialbehov önskar vi att det meddelas i förväg så att vi kan beakta detta i planeringen av rutten.  

Pris: 8€/person inkl. moms, betalning sker antingen på plats eller via en räkning, då det tillkommer en faktureringsavgift. 

OBS! Guidningar görs främst kl. 9.30-11 samt 15-17.30. Guidningarna ordnas på begäran med förbehållning om att alla datum inte är möjliga då vi måste beakta teaterns andra dagliga verksamheter.

För bokning av privata guidningar, kontakta vår publikarbetare noona.leppinen(a)svenskateatern.fi, eller ring växeln, 09-6162 11.

 

 

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close