Menopausdagen uppmärksammas ikväll på Scenmåndag

16.10.2021 kl. 13:42

Välkommen till Svenska Teaterns Scenmånfagt. Under höstens rubrik Kultur utan gränser uppmärksammar vi denna gång klimakteriet.  Kom och lyssna till samtal med skådespelaren Anna Hultin och gynekologen Pauliina Tuomikoski. Programvärdar: Joel och Jonas Forsbacka.


Vad fick skådespelaren Anna Hultin att vilja göra konst av klimakteriet? Anna är aktuell med manifestet och monologen "Är det hett här?" på Svenska Teatern. Vad kan vara bra att tänka på för ALLA  människor när det kommer till klimakteriet? Gynekologen Pauliina Tuomikoski är med och svarar på våra både dumma och smarta frågor. 
 
Under den här Scenmåndagen undersöker vi den åldrande kroppens plats i samhället och på scenen. Varför blev Monica och Rachel så utskrattade i Friends Reunion? Vem tillåts vara komplexa inom populärkulturen? Det blir tabulagt och roligt! Bloody Marys kan köpas från baren! 

Scenmåndagarna är gratis!

Mejla biljetter@svenskateatern.fi för att boka din plats! Du kan också boka biljett på lippu.fi (evenemanget är gratis, serviceavgift 1€). 

Program 

18:00 Generalrepetition av Är det hett här? på NICKEN-scenen
19:30 PAUS 
19:45 Diskussion (sänds på live.svenskateatern.fi och Facebook)

Scenmåndagarna sänds också på
live.svenskateatern.fi och Facebook

Mer om Anna Hultins
ÄR DET HETT HÄR?

- en MenoMonoManifestolog om klimakteriet 

David Lindström

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close