Jotta asiakkaat voivat hoitaa
lippuasioitaan turvallisesti teatterilla
olemme: 

 • Erikoiskouluttaneet siivoushenkilöstöä 

 • Asettaneet käsidesiä
  asiointipisteille 

 • Henkilökunta noudattaa hyvää
  käsihygieniaa 

 • Desinfioimme lipunmyynnin
  pintoja monta kertaa päivässä 

 • Henkilökuntamme jää kotiin myös
  lievissä sairastapauksissa ja heidät
  ohjataan testiin välittömästi 

 • Sekä kahvilassa että lipunmyynnissä
  on suojalasi 

Kun saavutte asioimaan lipunmyyntiin
toivomme että: 

 • Seuraatte kaikkia THL:n asettamia
  suosituksia sekä
  viranomaispäätöksiä 

 • Noudatatte hyvää käsihygieniaa

 • ja että tarvittaessa yskitte hihaan
  tai nenäliinaan 

 • Noudatatte turvavälejä (väh. 1,5m)
  muihin asiakkaisiin
  ja henkilökuntaan 

 • Maksatte ensisijaisesti kortilla 

 • Pidätte meidät myös ajan tasalla
  yhteystiedoillasi jotta voimme
  tarvittaessa

 • viestiä muutoksista tai tehdä
  tautiijäljitystä 
   

Mikäli tunnet olosi vähänkin sairaaksi
tulee sinun pysyä kotona.
Suurimman osan asioinnista voit hoitaa
myös puhelimitse 09 616 214 11
(ma-la klo 12–18) tai sähköpostitse
biljetter@svenskateatern.fi.
Näin toimiessasi sinun ei ole
välttämätöntä asioida teatterilla.

Voit myös ostaa lippuja osoitteesta lippu.fi. 

Tilanteesta johtuen vaihdamme maksutta
lippuja jopa esityspäivänä. 

Näin turvaamme teatterivierailusi

Usein kysytyt kysymykset

Suuri näyttämö  

Suuren näyttämön kapasiteetti on rajoitettu 250 henkilöön, jotta voimme varmistaa kävijöiden välisen 1-2 metrin turvaetäisyyden. Saman seurueen henkilöt saavat tietysti istua yhdessä. Paikat ovat numeroituja, mutta on hyvä valmistautua tilanteeseen, jossa paikkanumerot eivät pidä paikkaansa. Jätä aina yksi paikka vapaaksi oman ja seuraavan seurueen väliin. Yleisövastaavamme opastavat sinua sisääntulossa ja paikan löytämisessä.  

Rajoitettu paikkakartta

Ulko-ovet aukeavat 45 minuuttia ennen esityksen alkamista ja katsomon ovet 25 minuuttia ennen esityksen alkamista. Ennen teatterille saapumista pyydämme sinua tarkistamaan, millä puolella salia paikkasi sijaitsee. Jos paikkasi sijaitsee oikealla puolella, toivomme sinun käyttävän oikeanpuoleista sisäänkäyntiä Erottajan puolella. Jos paikkasi sijaitsee vasemmalla puolella, toivomme sinun käyttävän Pohjoisesplanadilla, Akateemista kirjakauppaa vastapäätä sijaitsevaa, vasemmanpuoleista sisäänkäyntiä.  

Liput tarkastetaan teatterin sisäänkäynnillä. Ota lippusi esille valmiiksi, jotta voimme yhdessä välttää turhaa jonon muodostumista.  

Väliajalla toivomme sinun käyttävän lähimpää uloskäyntiä tungoksen välttämiseksi.  

AMOS-näyttämö  

Katsomon kapasiteetti AMOS-näyttämöllä on rajoitettu 65 henkilöön, jotta voimme varmistaa kävijöiden välisen 1-2 metrin turvaetäisyyden. Saman seurueen henkilöt saavat tietysti istua yhdessä. Paikat ovat numeroimattomia ja yleisövastaavamme opastavat sinua paikan löytämisessä. Jätä aina yksi paikka vapaaksi oman ja seuraavan seurueen väliin. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.  

Ulko-ovet aukeavat 45 minuuttia ennen esityksen alkamista ja katsomon ovet aukeavat puoli tuntia ennen esityksen alkamista. AMOS-näyttämölle saavut Akateemista kirjakauppaa vastapäätä sijaitsevan vasemmanpuoleisen sisäänkäynnin kautta, mikäli emme erikseen ole neuvoneet toisin. Pyydämme sinua ensisijaisesti käyttämään rappukäytävää, seuraamalla yleisötiloissa sijaitsevia ohjeita. Yleisövastaavamme saattaa sinut tarvittaessa kolmanteen kerrokseen hissillä.  

NICKEN-näyttämö  

Syksyn aikana vastaanotamme Diktatorn-esityksen arkinäytöksiin sekä Lasten Marraskuun ohjelmanumeroihin ainoastaan yhden päiväkotiryhmän kerrallaan. Perheitä otamme vastaan lauantaisin ja vauvoja vauvateatteriin turvallisen aikuisen seurassa. Katsomokapasiteetti on rajoitettu 40 henkilöön, jotta voimme varmistaa kävijöiden välisen 1-2 metrin turvaetäisyyden. BNICK-esityksiin katsomon kapasiteetti on rajoitettu 30 henkilöön.  

Ulko-ovet aukeavat 45 minuuttia ennen esityksen alkamista ja katsomon ovet puoli tuntia ennen esityksen alkamista. NICKEN-näyttämön sisääntulo tapahtuu Akateemista kirjakauppaa vastapäätä sijaitsevan vasemmanpuoleisen sisäänkäynnin kautta. Pyydämme sinua ensisijaisesti käyttämään rappukäytävää seuraamalla yleisötiloissa sijaitsevia ohjeita. Yleisövastaavamme saattavat sinut tarvittaessa ylös hissillä.  

Vaatesäilytys 

Suuren näyttämön sekä oikean että vasemman puoleiset naulakot toimivat itsepalveluperiaatteella. Teatteri ei vastaa vaatteiden ja arvotavaroiden säilytyksestä. Laukkuja on tosin mahdollista tarvittaessa säilyttää lukitussa tilassa. Yleisövastaavamme opastavat tässä. Suosittelemme, että teatteriin otetaan mukaan vain kaikkein tarpeellisimmat tavarat. Takin voi ottaa mukaan katsomoon, mutta suuret laukut täytyy paloturvallisuusriskin takia jättää salin ulkopuolelle.  

AMOS-kävijöitä kehotetaan esityksen aikana käyttämään AMOS-lämpiössä sijaitsevaa naulakkoa. Ovet lämpiöön ovat lukittuina esityksen aikana. NICKEN-kävijät voivat käyttää Suuren näyttämön vasemman puoleista naulakkoa, sekä toisen parven naulakkoa.  

Väliaikatarjoilu  

Helpottaaksemme väliaikatarjoilua toivomme sinun tilaavan tarjoilut etukäteen osoitteesta https://cafesvenskis.fi/tilaa/  
  
Ennen esitystä:  
Etukäteen tilattujen väliaikatarjoilujen maksu tapahtuu ennen esityksen alkua, yleisölämpiön toisessa kerroksessa vasemmalla ja oikealla puolella. Pöydät ovat numeroituja ja tieto pöytänumerosta ja pöydän sijainnista annetaan maksun yhteydessä. Mikäli et ole tilannut tarjoilua etukäteen voit tehdä tilauksen täällä.  

Tarjoilua on laajennettu kaikkiin kerroksiin ja tiloihin, jotta turvavälit muihin vierailijoihin voidaan varmistaa.  

Väliajalla:
Katutason Café Artist on avoinna väliajalla, mikäli olet unohtanut tehdä tilauksen etukäteen.  

Tekstityslaitteet

Tekstityslaitteiden noutopiste löytyy Café Artistin sisäänkäynnin vierestä.

Ohjelmalehti  

Ohjelmalehtiä voi ostaa yleisövastaaviltamme sekä teatterin lipunmyynnistä. Toivomme että käytätte ainoastaan korttimaksua. 

Kasvomaskit ja visiirit

Edellytämme kasvosuojaimen käyttöä teatterin tiloissa kaikilta aikuisilta katsojiltamme, joiden terveydentila sallii suojaimen käytön. Suosittelemme, että otat mukaasi oman kasvosuojaimen.
Henkilöille, jotka terveydellisistä syistä eivät voi käyttää kasvosuojainta, tarjoamme lainaan visiirejä. Mikäli asiakas lainaa viisirin desinfioimme sen käytön jälkeen ja odottamme vähintään 24h ennen kuin seuraava asiakas saa sen lainaan. Asiakkaat voivat myös ostaa visiirin yleisövastaavalta hintaan 5€ kpl.

Hygienia  

Hyvä käsihygienia on A ja O. Teatterissa on käsidesinfiointiasemia useassa paikassa. Kehotamme asiakkaita pitämään etäisyyttä (vähintään 1,5 m) muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Lipunmyynnin pinnat desinfioidaan päivittäin useaan kertaan. Esitysten aikana yleisövastaavamme desinfioivat kaikki kaiteet ja ovenkahvat sekä ennen esitystä että ennen ja jälkeen väliajan. Teatterin henkilökunta noudattaa kasvomaskien käyttösuositusta. Siivoushenkilökuntamme on saanut erityiskoulutusta mukauttaakseen siivouksen vallitsevan tilanteen mukaiseksi, ja siivousta tapahtuu myös esityksen aikana.  

Terveys  

Jos olemme sairaita tai koemme pienintäkään sairauden oiretta, pysymme kotona, ja näin toivomme myös sinun tekevän. Vaihdamme lippusi uuteen esityspäivään ilman erillistä maksua vielä saman päivän aikana! Muista myös yskiessäsi tai aivastaessasi suojata suu ja nenä kertakäyttönenäliinalla. Heitä nenäliina välittömästi roska-astiaan. Yski ja aivasta käsivarteesi, mikäli sinulla ei ole nenäliinaa lähettyvillä.  

Jos vierailusi aikana alat tuntemaan itsesi sairaaksi toivomme sinun olevan yhteydessä lähimpään yleisövastaavaan.  

Mikäli saamme terveysviranomaisilta tiedon tartunnan saaneen henkilön vierailusta teatterissa, desinfioidaan hänen vierailemansa tilat erityisvarustuksella, jotta voimme turvata tulevan yleisön vierailun. Kaikille hänen kanssaan samaan aikaan teatterissa vierailleille henkilöille tiedotetaan asiasta.  

Kannustamme kaikkia vierailijoita lataamaan Koronavilkku-sovelluksen!  

Yleisötilat  

Toivomme sinun noudattavan ohjeita teatterissa liikkumiseen liittyen. Haluamme varmistaa, että turvaetäisyyksiä noudatetaan ja että kaikki voivat kokea vierailunsa turvalliseksi. Pyydämme sinua ystävällisesti kunnioittamaan muita vierailijoita.  

 

Café Artist on avoinna!


Haluamme että tunnette olonne turvalliseksi luonamme! Kahvilan henkilökunta vaalii turvallisuuttasi ja seuraamme viranomaisten ohjeita. Kahvilan sisätiloista olemme poistaneet puolet pöydistä ja istumapaikoista ja terassia on laajennettu. Henkilökuntamme on saanut koulutusta ja asiakkaiden käsihygienia turvataan käsidesillä. Lisäksi olemme asentaneet pleksilasin kassalle ja henkilökuntamme on huolellinen omasta käsihygieniastaan. Mikäli tunnet itsesi sairaaksi pyydämme että vierailet luonamme myöhemmin. Lämpimästi tervetuloa Café Artistiin!

 

 

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close