Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Haluamme että teatterikäyntisi on mahdollisimman hyvä ja turvallinen

Svenska Teatern päivittää parhaillaan turvallisuussuunitelmaansa tulevaa esityskautta ajatellen. Kansallinen työryhmä johon kuuluu Opetus- ja kulttuuriministeriö, teatterit sekä muita alan toimijoita työstävät ohjeistusta. Tiedotamme uusista ohjeista mahdollisimman pian.

Lipunmyynnissä suosimme korttimaksua. Pyydämme asiakkaita huomioimaan riittävän etäisyyden muihin sekä noudattamaan hyvää käsihygieniaa.

Café Artist on avoinna!


Haluamme että tunnette olonne turvalliseksi luonamme! Café Artist avasi jälleen ovensa maanantaina 1.6. Kahvilan henkilökunta vaalii turvallisuuttasi ja seuraamme viranomaisten ohjeita. Kahvilan sisätiloista olemme poistaneet puolet pöydistä ja istumapaikoista ja terassia on laajennettu. Henkilökuntamme on saanut koulutusta ja asiakkaiden käsihygienia turvataan käsidesillä. Lisäksi olemme asentaneet pleksilasin kassalle ja henkilökuntamme on huolellinen omasta käsihygieniastaan. Mikäli tunnet itsesi sairaaksi pyydämme että vierailet luonamme myöhemmin. Lämpimästi tervetuloa Café Artistiin!

 

 

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close