OPASTETUT TEATTERIKIERROKSET


Miltä näyttää teatterin puvusto ja mitä eri ammattikuntia talossa työskentelee? Mikä on takanäyttämö ja mitä sieltä löytyy?

Koe Svenska Teatern uudella tavalla, joka vie sinut näyttämön taakse ja muihin tiloihin, joita yleisö ei yleensä saa kokea.

AVOIMET TEATTERIKIERROKSET SYKSY 2019

Maanantaina 7.10. klo 13.30 (suomeksi), klo 13 (ruotsiksi)
Maanantaina 18.11. klo 17 (suomeksi), klo 18 (ruotsiksi)

Liput 5€ / henkilö. Liput varataan ennakkoon teatterin lippumyymälästä tai viimeistään 15 minuuttia ennen opastuksen alkamista paikan päällä. Lippuja rajoitetusti.

Sisäänkäynti Eteläesplanadin pääovesta. Ovet avataan 15 minuuttia ennen kierroksen alkamista.


 

YKSITYISET TEATTERIKIERROKSET

Opastuksen aikana tutustumme teatteritaloon oppien sekä talon historiasta että sen tämänpäiväisistä toiminnoista. Tarjoamme perinteisen kierroksen kaikille ryhmille, mutta voimme halutessanne mukauttaa kierroksen vastaamaan ryhmänne tarpeita.   

Opastettu kierros maksaa 8€/osallistuja sis. alv. Yksityiset kierrokset järjestetään ryhmille joissa on vähintään 5 ja enintään 25 osallistujaa. Kierros maksetaan joko paikanpäällä tapahtuman yhteydessä tai laskulla jolloin loppusummaan lisätään laskutuslisä. 

Koulut, jotka kuuluvat teatterisamiesverkostoon, saavat tilata yhden kierrokseen/näytänkökausi ilmaiseksi.

Huomiothan: Järjestämme kierrokset ensisijaisesti klo 9.30-11 sekä klo 15-17.30. Pyydämme teitä huomioimaan, että kierrokset järjestetään teatterin muiden päivittäisten toimintojen lomassa, joten kaikki päivämäärät eivät sovellu kierroksen järjestämiseen. Kuljemme kierroksen aikana rapuissa ja kapeilla käytävillä. Mikäli ryhmällänne on erikoistarpeita toivomme, että ilmoitatte niistä meille etukäteen, jotta voimme huomioida tämän suunnitellessamme kierrosta.

Opastetun kierroksen tilaat yleisötyötekijä Noona Leppiseltä: noona.leppinen(a)svenskateatern.fi tai soittamalla teatterin vaihteeseen. 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close