OPASTETUT TEATTERIKIERROKSET


Miltä näyttää teatterin pukuvarastossa? Entä mitä eri ammattikuntia talossa työskentelee? Mikä on takanäyttämö ja mitä sieltä löytyy?
Koe Svenska Teatern uudella tavalla! Teatterikierros vie sinut näyttämön taakse ja muihin tiloihin, joita yleisö ei yleensä saa nähdä.

Turvallisuussyistä teatterilla ei järjestetä opastuksia syksyllä 2020

 


 

TEATTERIKIERROS TILAUKSESTA

Opastuksen aikana tutustumme teatteritaloon, sen historiaan sekä sen tämänpäiväiseen toimintaan. Perinteisen kierroksen voi tilata kaikille ryhmille, halutessanne voimme myös mukauttaa kierroksen vastaamaan ryhmänne toiveita.   

Opastettu kierros maksaa 8€/osallistuja sis. alv. Tilauskierrokset järjestetään ryhmille, joissa on vähintään 5 ja enintään 25 osallistujaa. Kierros maksetaan joko paikan päällä tapahtuman yhteydessä tai laskulla, jolloin loppusummaan lisätään laskutuslisä. 

Teatterisamiesverkostoon kuuluvat koulut voivat tilata yhden kierrokseen ilmaiseksi /näytäntökausi.

Huomiothan: Järjestämme kierrokset ensisijaisesti klo 9.30-11 sekä klo 15-17.30. Kierrokset järjestetään teatterin muiden päivittäisten toimintojen lomassa, joten kaikki päivämäärät eivät valitettavasti sovellu kierroksen järjestämiseen. Kuljemme kierroksen aikana rapuissa ja kapeilla käytävillä. Ilmoittatehan meille etukäteen, mikäli ryhmällänne on erityistarpeita. Näin voimme huomioida ne suunnitellessamme kierrosta.

Opastetun kierroksen tilaat yleisötyötekijä Juulia Saloselta tai Noona Leppiseltä: etunimi.sukunimi(a)svenskateatern.fi tai soittamalla teatterin vaihteeseen. 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close