Haluamme että viihdyt teatterissa

Teatterissa käynti ei koostu ainoastaan antoisasta esityksestä. Kokonaisuuteen sisältyy myös kaikki muu ympärillä tapahtuva. Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon jotta käynnistäsi tulee niin onnistunut kuin mahdollista. Lämpimästi tervetuloa Svenska Teaterniin!

 

Kävijän ABC

Ensi-iltakortti

Uskollisen teatterinkävijän kannattaa tilata ensi-iltakortti. Tällöin varaat itsellesi paikan 2-4 tulevaan ensi-iltaan Suurella näyttämöllä yhden esitykskauden aikana.

Tämän lisäksi saat ilmaiset käsiohjelmat sekä lipun yhteen AMOS näyttämön esitykseen (ei koske ensi-iltoja). Lisätietoja ensi-iltakortista saatte numerosta 09 6162 1433.

Lue lisää ensi-iltakortista täältä.

Osoite

Pohjoisesplanadi 2, 00130 Helsinki.

Liput

Svenska Teaternin lippukassan sijaitsee teatterin katutasossa. Sisäänkäynti Mannerheimintien puolelta, kulku Café Artistin kautta. Lippukassan lisäksi näytöksiimme voi ostaa lippuja kaikista Lippupisteen myyntipisteistä, osoitteesta lippu.fi, Luckan Porvoo, Karjaa ja Kirkkonummi sekä lähimmästä R-kioskista.

Maksukortit

Lipunmyynnissä voitte maksaa pankki- ja luottokorteilla sekä Visa-, Visa Electron-, Master-, ja Diners-korteilla.

Ryhmävaraukset

Ryhmävaraukset tehdään numeroon 09 6162 1411 maanantai – perjantai klo 12-18. Ryhmäkoon ylittäessä 20 henkilöä saatte alennusta. Mikäli teette ryhmävarauksia usein suosittelemme että ilmoittaudutte teatteriasiamieheksi ja tilaatte Svenska Teaternin uutiskirjeen.

Kysymykset ja palaute

Otamme mielellämme vastaan kysymyksiä, kommentteja, palautetta ja kehitysehdotuksia teatterivierailtamme. 

Palautteesi voit lähettää osoitteeseen biljetter(at)svenskateatern.fi. Voit myös soittaa numeroon +358 (0)9 6162 1433. 

Saavu ajoissa paikalle

On tärkeää että saavutte ajoissa esitykseen. Myöhästyneet asiakkaat häiritsee näyttelijöiden työskentelyä sekä muita asiakkaita. Myöhästyneen asiakkaan sisäänpääsy saliin riippuu esityksestä. Jos kuitenkin saavut myöhässä, vahtimestarimme voivat päästää teidät parvelle istumaan jos tilaa on. Väliajan jälkeen voitte palata omalle paikallenne.

Kulttuurisetelit

Teatteri vastaanottaa seutaavia kulttuuriseteleitä: Virikeseteli, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, TYKY-kuntoseteli sekä kulttuurikortti Ticket Mind & Body. Liput toimivat maksuvälineenä lipunoston yhteydessä. Huomaattehan että setelit/kortit ovat henkilökohtaisia, eli voit maksaa nillä vain oman lippusi.

Matkapuhelimet

Matkapuhelimet suljetaan ennen teatterisaliin menoa. Parhaassa tapauksessa jätät puhelimen kotiin ja nautit kulttuurielämyksestä ilman häiriötekijöitä.

Pysäköinti

Pysäköit helposti käyttämäällä kahden tunnin pysäköintiedun EuroParkissa.

  • Pyydä hyvityslippu lippukassalta teatterilippujen lunastuksen yhteydessä tai viimeistään puoli tuntia ennen näytöksen alkua.
  • Ota pysäköintilippu kun ajat sisään joko P-Kluuviin tai P-Cityforumiin.
  • Käytä hyvityslippua maksun yhteydessä.

Väliaika

Useimmissa esityksissä on väliaika. Voit myös varmistaa asian vahtimestareilta tai lipunmyynnistä. Väliaika on noin 20 minuuttia jonka aikana ehdit nauttia kupin kahvia tai kuplivaa teatterin kahvilasta. Suosittelemme varaamaan väliaikatarjoilun etukäteen niin voit istuutua valmiiksi katettuun pöytään. Kello soi väliajan päättymisen merkiksi kolme kertaa ennen esityksen jatkumista.

Väliaikatarjoilu

Välttääksesi jonotuksen väliajalla voitte tilata väliaikatarjoilun etukäteen osoitteesta cafesvenskis.fi tai puhelimitse 050 3000 550, arkipäivisin klo 11-16. Tilaukset netin kautta tulee tehdä viimeistään 48 tuntia ennen esitystä.

Lahjakortit

Lahjakortteja voi ostaa haluamalleen summalle. Lahjakortti toimii ainoastaan maksuvälineenä. Liput esitykseen varataan ja lunastetaan erikseen. Lahjakortti on oiva lahja ystävlle, hääparille tai perheenjäsenelle

Käsiohjelma

Jokaiseen näytelmään laadimme käsiohjelman, jonka kautta saatte lisätietoa esityksestä sekä sen tekijöistä. Käsiohjelman hinta vaihtelee esityksestä riippuen. Käsiohjelmia voi ostaa lippukassasta tai vahtimestareiltamme.

Alennukset

Svenska Teaternista seuraavat ryhmät saavat alennuksia: eläkeläiset, opiskeljat, lapset sekä ryhmät (yli 20 henkilöä). Katso lisätiedot hinnastosta. Uutiskirjeiden tilaajat saavat myös ajoittain erikoistarjouksia esityksiimme.

Tekstitys

Svenska Teaterin tekstittää osan Suuren näyttämön näytelmistä suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Tekstitys tapahtuu tekstityslaitteen avulla. Tekstityslaitteita on rajallinen määrä, joten laite kannattaa varata etukäteen teatterin lipunmyynnin kautta.

Tekstityslaite lunastetaan oikeanpuoleisesta naulakosta puoli tuntia ennen esityksen alkua. Tekstityspalvelu on ilmainen. Teatteri ei ole korvausvelvollinen mahdollisten teknisten häiriöiden sattuessa.

Vahtimestarit

Teatterivierailusi aikana vahtimestarimme auttavat sinua kaikissa käytännön asioissa. Mikäli sinulla on kukkia esiintyjille, voit antaa ne vahtimestareille ennen esityksen alkua.

 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close