Tove Jansson - visdiktaren

Teatterin turvallisuussuunnitelma

Mistä lähteestä Toven laulujen sanat pulppusivat? Miten hän osasikaan kirjoittaa lauluja ja lyriikoita niin mutkattomasti, kuka häntä oli opettanut? Millaista musiikkia hän itse kuunteli? Kuinka tärkeä musiikki oikeastaan oli hänen luomisprosessilleen?

Ja voiko tosiaan pitää paikkansa, että Tove Jansson ja Povel Ramel tekivät yhteistyötä? Minkälaista se siinä tapauksessa oli? Omistettiinko Tovelle koskaan laulua, ja kuka sen olisi kirjoittanut?

Emma Klingenberg on kahden kuluneen vuoden aikana tutkinut Tove Janssonin laulujen lyriikoita ja nyt on vihdoin tullut aika esittää löydöksiä yleisölle.

Tove Jansson - visdiktaren on värikäs ja rutkasti huumoria sisältävä konserttiesitys. Tule kuuntelemaan kun Emma Klingenberg ja kolme muusikkoa etsivät vastauksia yllä esitettyihin kysymyksiin. Tove Janssonin lyriikoita esitetään täysin uusin sävellyksin ja sovituksin. Esityksen aikana saamme myös kuulla Tove Janssonin tuttuja lauluaarteita.

 

Lue lisää Emmasta hänen omilla kotisivuilla!

...Tove Jansson – visdiktare -konsertti tuo erinomaisesti esiin Tove Janssonin laulutekstien yhtäläisen laaja-alaisuuden mereltä aina Muumilaaksoon ja makuukamareihin."


Juhani Tolvanen / Ilta Sanomat

Auta pelastamaan #meidänmeri
Suojele Itämerta ja sen kulttuuria.
Lahjoita mobile Payn kautta: 93691 


Rahankeräyslupa: RA/2016/682 /31.10.2016

Rajoitustoimet ja muutokset

Otamme Svenska Teaternilla käyttöön lisärajoitustoimia turvataksemme yleisön käynnin luonamme. Kaikki Tove Jansson -visdiktaren esitykset AMOS-näyttämöllä on peruttu. Kaikki varaukset on siirretty uusille esitypäiville Suurelle näyttämölle.

Asiakasviesti joka lähetettiin 18.9.2020

Liput

Aikuinen  34 €
Eläkeläinen 31 €
Ryhmä (väh 20 hlö) 29 €

Lapsi / Opiskelija

24 €

Koululaiset 15 €
Opiskelijalippu saman päivän näytökseen 10 €

 

Scenmåndag 30.11 kl. 19.30, Stora scenen -  Min Tove  

Få skådespelare känner Tove Jansson bättre än Emma Klingenberg och Alma Pöysti. Pöysti har spelat henne både på scen och på film, och Klingenberg har tolkat hennes visor, både de kända och de undangömda. Tillsammans diskuterar de sitt förhållande till den legendariska konstnären. Diskussionen ordnas efter konsertföreställningen Tove Jansson – Visdiktaren, om du bokat biljett till föreställningen kom ihåg att även boka plats till diskussionen!    

Intresseanmälan till teaterns biljettförsäljning.

Uusintaensi-ilta Suurella näyttämöllä 16.11

Kesto: noin 1 t 15 min, ei väliaikaa

Taiteellinen työryhmä

Esiintymislavalla: Emma Klingenberg
Musiikin sovitus: Ralf Nyqvist
Pianisti ym: Kristian Nyman
Puhallinsoitin ym: Heikki Pohto
Kitara, sello ym: Sampo Sundström
Näyttämömestari: Christoffer Österlund 
Äänisuunnittelu: Andreas Lönnquist 
Valosuunnittelu: Tom Laurmaa
Ohjauksellinen tuki: Lidia Bäck

Tuotanto: Emma Klingenberg yhteistyössä Svenska Teaternin kanssa.

Kuvan käyttö Moomin Charactersin luvalla

Kiitokset:
AV Huvudföreningen, Konstsamfundet, Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse, SFV, Svenska Kulturfonden ja Tre Smeder.

Esiintyjä

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close