Kaikki Pappan näytökset on peruttu

Viranomaisten päätöksistä johtuen olemme peruneet kaikki näytännöt 31.1.2021 saakka. Päätös koskee muun muassa 13. Pappan esitystä. Tuotannollisteknisistä syistä joudumme myös perumaan kolme viimeistä Pappan esitystä, ajalla 1-3.2. Esitys ei palaa ohjelmistoon keväällä 2021.

Asiakkaat, joilla on varattuja tai lunastettuja lippuja kyseiselle ajanjaksolle ja jotka ovat luovuttaneet yhteystietonsa, ovat saaneet toimintaohjeet tekstiviestillä ja sähköpostitse.

 Pappan

Tragikoominen kertomus muistinmenetyksestä


Hän on hyvin charmantti ja täsmällinen yksin asuva herrrasmies. Hänen rannekellonsa on kuitenkin usein hukassa eikä sitä löydy mistään. Siksi hänellä on niitä kaksi, yksi ranteessa ja toinen pään sisällä. Nuorempana hän oli tanssija, mies kertoo. Tytär tosin väittää hänen olleen insinööri. Mistä lie sen keksinyt.

Keitä ovat nuo ihmiset, jotka tulevat ja menevät hänen kodissaan? Tuiki tuntemattomat väittävät olevansa hänen lapsiaan. Miksi kaikki haluavat koko ajan auttaa häntä? Hänhän pärjää vallan mainiosti omillaan.

Florian Zeller on kirjoittanut lämminhenkisen ja oivaltavan tarinan muistinmenetyksestä. Kriitikoiden ylistämän yksinäytöksinen näytelmän ohjaa Marcus Groth. Rakastetun näyttelijän Asko Sarkolan paluu teatteriimme on myös odotettu tapaus. Sarkola nähtiin Svenska Teaternin näyttämöllä viimeksi vuonna 1966, kun hän opiskeli Svenska Teaterhögskolanissa*. 


*Näyttelijänkoulutus käynnistyi Suomessa vuonna 1908, kun Svenska Teaterns elevskola perustettiin. Vuosina 1965–1979 opinahjo kulki nimellä Svenska Teaterskolan ja vuonna 1979 koulusta tuli osa tuolloin perustettua kaksikielistä Teatterikorkeakoulua.

 

 

liput

    A B C  
Aikuinen   40 35 30  
Eläkeläinen   35 30 25  
Opiskelija*   25 20 15  
Lapsi/ Koululainen   20 15 10  
           
Ryhmä (väh 20 hlöä) / Teatteriasiamiehet   33 28 23  
Opiskelijalippu saman päivän näytökseen   10 10 10  

*Varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja lomautetut maksavat opiskelijahinnan. Varaudu tarvittaessa todistamaan kuuluvuutesi alennusryhmään, niin lipunoston yhteydessä kuin saapuessasi esitykseen.

Pappan--02

 

työryhmä

Käsikirjoitus FLORIAN ZELLER
Käännös ruotsiksi LISA LINDBERG

Ohjaus MARCUS GROTH
Lavastus KEIJO VIITALA, MARCUS GROTH
Pukusuunnittelu KAISA RAUTAKOSKI
Valosuunnittelu TOM KUMLIN
Äänisuunnittelu ANDREAS LÖNNQUIST
Maskeeraus ja kampaukset PIRJO RISTOLA

ensemble

Riko
Eklundh
Sophia
Heikkilä
Anna
Hultin
Cecilia
Paul
Asko
Sarkola
Joachim
Thibblin

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close