Vierailuesitys

Adde Malmbergin maaseutufarssi.

Pienen yhteisön keskiössä on kylätalo, jossa kaikki kokoontuvat: urheiluseura, kennelklubi, Kirkon lastentuokio, Nuoret Kotkat, Moottoripyöräkerho ja tietenkin Kotiseutuyhdistys. Kaikilla seuroilla on kylätalossa omat tilansa ja seurojen jäsenet ovat jäseniä myös toistensa seuroissa, mikä hyödyttää kaikkia koska seurojen rahoitus myönnetään niiden jäsenluvun mukaan. Toimiva systeemi, kunnes eräänä päivänä kylään saapuu Kansallinen Kotiseutuliitto. Liiton edustajan odottamaton ilmaantuminen saa aikaan sarjan tapahtumia, joita kukaan ei olisi osannut ennustaa. Adde Malmbergin kirjoittama ja ohjaama hullunkurinen maaseutufarssi.

Adde Malmberg tuli tunnetuksi Ruotsissa standup-koomikkona Släng dig i brunnen -tv-sarjan myötä. Näyttelijänä hän on muun muassa esittänyt Full Montyn Harold Nicholsia ja Spamalotin Sir Lancelotia sekä Nöjesteaternilla että Lorensbergsteaternilla. Adde Malmberg on myös ohjannut pitkän rivin revyitä, ravintolaesityksiä, kabareita ja teatterinäytelmiä.

 

 

Näyttämöllä

Sofia Bach
Anna Carlson
Siw Erixon
Henrik Johansson
Sofia Rönnegård
Daniel Träff

Taiteellinen ryhmä:

Käsikirjoitus ja ohjaus: Adde Malmberg
Lavastus: Bengt Fröderberg
Puvustus: Helle Carlsson
Maskeeraus- ja peruukkisuunnittelu: Anna Olofson
Valosuunnittelu: Peter Stockhaus

Tuottaja

Riksteatern

Esitys tekstitetään suomeksi

Kesto: 2 h 30 min, sis. väliajan

näytökset

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close