Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu on pohjoismaiden eniten streemattu lasten bändi!

Yli 50 miljoonaa Youtube katselukertoja tekee bändistä ja hahmosta valtavan suosittu.


Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu on vuonna 2003 perustettu yhtye, joka soittaa iloista ja tarttuvaa lastenmusiikkia. Aarne Alligaattori esiintyy sekä suomeksi että ruotsiksi, ja yhtye kiertää ahkerasti esiintymässä ympäri Suomea ja Ruotsia. 

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu - bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista kaveria, Tumppi Nyberg ja Macke Granberg. Tomas laulaa ja Macke soittaa kitaraa sekä toimii levyn tuottajana. Yhtye säveltää kappaleensa itse ja Kana on auttanut tekstien kanssa.  Sanotaan että bändi soittaa viidakkomaista lastenpoppia mutta käytännössä kappaleet edustavat eri musiikkityylejä. Näin musiikki pysyy kiinnostavana ja monipuolisena. 
 
Lavalla Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu tekee intensiivisen sekä ratkiriemukkaan esityksen. Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja, joita kutsutaan myös konga-rummuiksi. Lavalla saattaa välillä myös kummitella. Hu - hurjaa, mutta ei kuitenkaan liian hurjaa!

Kesto 50-60 min ilman väliaikaa.

Arne Alligator

    A B C  
Peruslippu (kaiken ikäisille)   20 16 16  
Sylilippu (1 aikuinen, 1 lapsi 0-2 v. sylissä)   25 21 21  
           

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close