alt=""

LAHJAKORTTI

Yllätä ystävä tai perheenjäsen lahjakortilla Svenska Teaterniin - tuet samalla kulttuuria!

Nyt sinun ei enää tarvitse vierailla teatterilla ostaaksesi lahjakortin - saat sen ostettua helposti verkkokaupasta milloin tahansa.

Lahjakortin summan valitset itse 40-500€ väliltä ja lahjakortti on voimassa vuoden (12 kk) ostopäivästä. Verkkokaupan lahjakortilla voit ainoastaan ostaa lippuja verkkokaupan kautta osoitteessa lippu.fi. Lahjakortin voit joko tulostaa itse tai lähettää sähköpostitse lahjan vastaanottajalle. Lahjakortti on kestävä lahja joka sopii kaikille!

OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄOsta lahjakortti teatterin lippumyymälästä - säästät palvelumaksut

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivämäärästä (itse esitys johon lahjakortti kohdistetaan voi olla tätä myöhempänä ajankohtana, kunhan lahjakortti on käytetty voimassaolopäivään mennessä). Lahjakortin arvon valitset itse. Mikäli lahjakortin arvosta jää rahaa yli lipunoston yhteydessä, saat uuden lahjakortin joka on taas vuoden voimassa. Svenska Teaternin lahjakortit käyvät maksuvälineenä ainaostaan teatterin lippumyymälässä ja sitä ei voi hyödyntää väliaikatarjoiluun.


Vanheneeko aiempi lahjakorttisi?

Maaliskuun 2019 ja marraskuun 2020 välisenä aikana ostettujen lahjakorttien (jotka ovat jääneet käyttämättä koronapandemiasta johtuen) voimassaoloaikaa on automaattisesti pidennetty 31.12.2021 saakka. Lahjakortin alkuperäisen voimassaolon umpeuduttua lahjakortti käy maksuvälineenä vain teatterin lippumyymälässä. Uutena ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden.

Asiakasviesti joka lähetettiin 21.12.2020
Asiakasviesti joka lähetetiin 17.12.2021

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close