Lipunmyynti

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin lippujen ostoa koskeviin kysymyksiin. Miten ja mistä liput ostetaan? Mitkä ehdot koskevat lippujen ostoa, varauksia ja vaihtoa? Lisäksi löydät asiakastietoja, jälleenmyyjiä, maksutapoja sekä laskutusta koskevaa tietoutta. Jos sinulla on muita kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lipunmyynti ja asiakaspalvelu

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta sekä lipunmyynnistä teatterilla.

Lipunmyynnin ja asiakaspalvelun aukioloajat

Puhelinpalvelu ti-pe klo 13-15 & 16-18
Kassapalvelut ti-pe klo 16-18

Muina päivinä ja aikoina: kassa ja puhelinpalvelu on auki tuntia ennen esitystä, palvellakseen näytösasiakkaita

Yhteystiedot

Puh. 09 6162 1411
Sähköposti: bilje[email protected]

Löydät meidät osoitteesta 
Pohjoisesplanadi 2 Helsinki.

Lippujen varaaminen

Lippuja voi varata puhelimitse teatterin asiakaspalvelusta. Varatut liput voi lunastaa teatterimme lippumyymälästä tai Lippupisteen myyntipisteistä. Liput tulee lunastaa viimeistään kahden viikon kuluttua varauksesta, muutoin varaus purkautuu automaattisesti. Mikäli esitykseen on aikaa vähemmän kuin neljä viikkoa, sovimme lunastuspäivämäärästä varauksen yhteydessä.

Ryhmävaraus

Emme vastaanota varauksia sähköpostitse. Ryhmävarauksen (väh. 10 lippua) voit tehdä verkkosivujen lomakkeen kautta. Löydät lomakeen valikosta Ryhmät & Yritykset. Pienemmät varaukset (alle 10 lippua) voit tehdä puhelinpalvelun kautta.

Lippujen vaihtaminen

Liput voi vaihtaa toiseen esityspäivään tai arvolahjakorttiin (voucher) mikäli esitykseen on vähintään kaksi viikkoa. Vaihdosta perimme 5 € / lippu. Arvolahjakortin arvo vastaa lippujen hintaa, mutta vähennämme vaihtomaksun à 5 €. Emme myöskään korvaa mahdollisesti maksettuja palvelumaksuja. Arvolahjakortti on voimassa vuoden.

Lipun näyttäminen teatteriin tullessa

PDF-muodossa olevat liput voi käyttää mobiililipun tapaan. Sinun ei siis tarvitse tulostaa niitä erikseen, voit yhtä hyvin näyttää liput puhelimesi näytöltä.

Muut myyntipisteet

Lippu.fi
+358 (0) 600 900 900 (2 €/alk. min + mpm/pvm)
Ma-pe klo 9-17

Tärkeää tietoa lipuista

Mitä teemme asiakastiedoilla, mistä ostan liput turvallisesti, mitkä maksutavat toimivat ja muuta tärkeää tietoa löydät tästä