Svenska Teatern ottaa koronapassin käyttöön

26.11.2021 klo 16:14
- Svenska Teaternin esitykset jatkuvat normaalisti mutta maanantaina 29.11 lähtien edellytämme kävijöiltämme koronapassia.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston uudet rajoitukset koskevat Helsinkiä ja Uuttamaata 28.11. lähtien. Alkoholijuomien tarjoilu klo 17.00 jälkeen on sallittua ainoastaan, jos koronapassi on käytössä. 

Koska teatterissa on alkoholin anniskelualueita, teatteri vaatii voimassa olevan koronapassin yli 16-vuotiailta. Yleisövastaavat tarkistavat ovelta ensin koronapassin ja sitten lipun ennen kuin yleisö pääsee sisään teatterirakennukseen. 

Svenska Teatern kehottaa yleisöään saapumaan paikalle hyvissä ajoin koronapassin kanssa joko tulostettuna tai älylaitteen näytöltä näytettynä. Ovet aukeavat tuntia ennen esityksen alkua. Lipuntarkistus kestää pidempään uusien rutiinien myötä. 

On edelleen suositeltavaa käyttää maskia, pitää etäisyyttä ja ylläpitää hyvää käsihygieniaa teatterin kaikissa tiloissa. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa koronapassia, Svenska Teatern siirtää liput maksutta myöhempään ajankohtaan, uudelleenvaraukset tulee tehdä ennen esityspäivää. 
 

  • EU:n koronatodistus toimii koronpassina. Voit joko tulostaa asiakirjan tai ladata sen puhelimeesi osoitteesta https://www.kanta.fi/koronatodistus 
     
  • EU:n koronatodistus koostuu kolmesta eri todistuksesta: todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta ja todistus sairastetusta koronavirustaudista. Mikä tahansa näistä kolmesta kelpaa koronapassiksi. 
     
  • Café Artist sulkee ovensa klo 18. Tämän jälkeen avoinna ovat Erottajan ja Pohjoisesplanadin puoleiset ovet. Voimassa oleva koronapassi vaaditaan kaikilta kävijöiltä. 
     
  • Ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua.  


Kiitos että saavut teatteriin hyvissä ajoin ja että otat valmiiksi esiin koronapassin.  
 
Mikäli sinulla on kysymyksiä voit olla yhteydessä lipunmyyntiin:  
 
ti-la klo 12–18 
09–6162 1411 tai biljetter@svenskateatern.fi 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close