LEHDISTÖTIEDOTE: Svenska Teatern ottaa koronapassin käyttöön

26.11.2021 klo 14:57
Svenska Teaternin esitykset jatkuvat normaalisti mutta 29.11 lähtien edellytämme kävijöiltämme koronapassia.
Etelä-Suomen aluehallintoviraston uudet rajoitukset koskevat Helsinkiä ja Uuttamaata 28.11. lähtien. Alkoholijuomien tarjoilu klo 17.00 jälkeen on sallittua ainoastaan jos koronapassi on käytössä.

Koska teatterissa on alkoholin anniskelualueita, teatteri vaatii voimassa olevan koronapassin yli 16-vuotiailta. Yleisöisännät tarkistavat ovelta koronapassin ja sitten lipun ennen kuin yleisö pääsee sisään teatterirakennukseen. 

Teatteri kehottaa yleisöään saapumaan paikalle hyvissä ajoin koronapassi valmiina. Ovet aukeavat tuntia ennen esityksen alkua. Lipuntarkistus kestää pidempään uusien rutiinien myötä.

On edelleen suositeltavaa käyttää maskia, pitää etäisyyttä ja hyvää käsihygieniaa teatterin kaikilla alueilla. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa koronapassia, Svenska Teatern siirtää liput maksutta myöhempään ajankohtaan, uudelleenvaraukset tulee tehdä ennen esityspäivää.

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close