Nyt meillä on uusia paikkoja myynnissä

09.09.2021 klo 14:07
Kahden metrin sääntö poistettiin, ja me Svenska Teaternissa ja koko kulttuurialalla olemme erittäin iloisia siitä, ettei meidän tarvitse peruuttaa suunniteltuja esityksiä ja tapahtumia. Voimme myös myydä lisää lippuja esityksiin, joilla oli aiemmin hyvin rajallinen yleisö.

Syyskuun ja lokakuun näytöksiin myymme puolet kapasiteetista. Marraskuun ja joulukuun esitykset myydään täydellä kapasiteetilla. 

On edelleen suositeltavaa käyttää kasvomaskia, pitää etäisyyttä ja noudattaa hyvää käsihygieniaa teatterin kaikissa tiloissa. Jos tunnet itsesi sairaaksi, jää kotiin. Vaihdamme lipun maksutta myös esityspäivänä. Odotamme yleisön jälleennäkemistä todella paljon. Ja tiedämme, että kaipaatte teatteria. 

Tätä uudet säännöt merkitsevät 


Suuri näyttämö 

• Voimme ottaa vastaan hieman yli 300 ihmistä saliin. Paikat myydään edelleen turvallisin etäisyyksin. Suurin osa salin riveistä on käytössä. 

• Myymme lisää paikkoja seuraaviin näytöksiin: Tove -festivaali, Tove Jansson -visdiktaren ja The Play That Goes Wrong. 

AMOS -näyttämö 

• Voimme ottaa vastaan 60 henkilöä. Yleisöä pyydetään pitämään etäisyyttä toisiinsa myös saleissamme jossa on numeroimattomat paikat

• Myymme lisää paikkoja seuraaviin näytöksiin: Ett drömspel ja Några av oss.  
Ahlfors & Siikala on edelleen loppuunmyyty. 

NICKEN -näyttämö 

• Bröderna Pixonin arkipäiväesityksiin otamme vastaan kaksi koulu- ja päiväkotiryhmää. Ryhmät istuvat lavan vastakkaisilla puolilla ja heillä on eri sisäänkäynnit. Lauantain päivänäytöksiin otamme vastaan ​​40 henkilöä.

• Myymme nyt myös lisää lippuja Anna Hultinin näytökseen Är det hett här?  

Tarjoilu 

• Kaikki tarjoilu tapahtuu ennalta tilattuna pöytiin, jotka ovat turvallisella etäisyydellä toisistaan. 

 

 

 

 

 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close