Svenska Teatern ja Kansallisteatteri järjestävät avoimen verkkokeskustelutilaisuuden

04.03.2021 klo 18:54
Kulttuurin ja taiteen tilanne koronapandemian keskellä on herättänyt laajalti keskustelua. Svenska Teatern ja Kansallisteatteri haluavat kantaa kortensa kekoon järjestämällä avoimen keskustelutilaisuuden, jossa annetaan tilaa monipuolisille kulttuurikentän puheenvuoroille.Svenska Teatern & Kansallisteatteri 
Kulttuuri kantaa – Keskustelun paikka!  

- Näkökulmia ja puheenvuoroja avoimessa verkkokeskustelutilaisuudessa 


Kaksikielisessä tilaisuudessa ääneen pääsee vaikuttava joukko sekä näyttämötaiteen että yleisön edustajia. Keskustelijoina nähdään muiden muassa Rosa Meriläinen, Riku Lievonen ja Elina Knihtilä. lllan juontaa Sonja Kailassaari

Tapahtuma nähdään livestriiminä Svenska Teaternin päänäyttämöltä keskiviikkona 17.3. kello 19 osoitteessa 

kulttuurikantaa.fi

#kulturenbär  #kulttuurikantaa

 – osallistu keskusteluun! 

Teatteri-instituutiot pyrkivät osaltaan löytämään kestäviä ratkaisuja niin nykytilanteeseen kuin vastaisen varalle, vaikka tulevaisuus on tuntematon. Samalla yleisö on ilmaissut vahvaa kaipuutaan teatterielämysten pariin.  On herännyt yhteinen huoli: millaisena taide- ja kulttuurielämä jatkuu sitten, kun kriisi on ohi? Myös sinut on kutsuttu osallistumaan keskusteluun. Kommentoi keskustelutilaisuuden puheenvuoroja, ota kantaa ja kerro oma näkemyksesi Twitterissä käyttämällä tägejä #kulttuurikantaa #kulturenbär. 

Livestriimaus 17.3. klo 19:00

kulttuurikantaa.fi

Keskustelutilaisuus on katsottavissa kulttuurikantaa.fi-sivustolla kaksi viikkoa suoran lähetyksen jälkeen. 

Seuraa keskustelua myös Kulttuuri kantaa -Facebook-tapahtumassa.

Puhujina kuullaan muiden muassa Rosa Meriläinen, Tommi Saarikivi, Terhi Suorlahti, Janne Auvinen, Elmer Bäck, Riku Lievonen, Elina Knihtilä, Eva Biaudet, Maria Romantschuk, Mika Myllyaho, Arto Valkama ja Joachim Thibblin.

Videotervehdysten myötä ääneen pääsevät kentän ja yleisön edustajat ympäri Suomen.

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close