Svenska Teatern peruu kaikki esitykset jouluun saakka

20.11.2020 klo 14:51
Koronakoordinaatioryhmän 27.11 tehdyn päätöksen seurauksena joudumme valitettavsti perumaan näytäntötoiminnan 27.11-20.12.2020 välisenä aikana. Joulun välipäivien sekä uudenvuoden aaton esityksiä ei ole peruttu.

Olemme yhteydessä asiakkaisiin joilla on varattuja tai lunastettuja lippuja kyseiselle ajanjaksolle. Lisätietoja perutuista näytännöistä osoitteessa svenskateatern.fi

Pidä huoli itsestäsi ja muista! Toivotamme hyvää joulunaikaa kaikille.

Lipun jo ostaneet henkilöt voivat joko vaihtaa lipun kuponkiin, joka on voimassa 31.12.2021 asti, pyytää takaisinmaksua, tai pidättäytyä kummastakin vaihtoehdosta. Lippujen takaisinmaksu tapahtuu viimeistään 31.3.2021, mikä tarkoittaa ettei lipunvaihdon suhteen ole kiire. Tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on erittäin kuormitettu. Svenska Teaternin asiakaspalvelu tulee olemaan yhteydessä niihin asiakkaisiin, jotka ovat ostaneet lipun kyseisiin esityksiin. Svenska Teatern tiedottaa tilanteesta kotisivuillaan heti, kun uutta tietoa on saatavilla. 

Päätös koskee seuraavia esityksiä: 
Kolmetoista Mary Poppins -esitystä 
Kuusi FORK -esitystä 
Kaksitoista Några av oss -esitystä 
Kaksitoista Diktatorn -esitystä 
Tove – visdiktaren viimeinen esitys 

Tarkoituksemme on esittää tuotantoamme normaalisti rajoitetulle katsomolle jouluun jälkeen. 

- On selvää, että tämä merkitsee teatterille suurta tappiota. Loppullisia vaikutuksia on tässä vaiheessa liian aikaista kommentoida.  Tärkeintä on varmistaa teatterin yleisön ja henkilökunnan terveys, sanoo teatterijohtaja Joachim Thibblin. 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close