Josefin Silén sai Mary Poppins-musikaalin roolin

07.11.2019 klo 17:03
- Suuren roolin näytteleminen Svenska Teaternin Suurella näyttämöllä on pitkään ollut unelmani, joten Mary Poppins:in kaltaisen ikonisen roolin saaminen tuntuu aivan maagiselta, sanoo Josefin SiIlén, joka on kasvanut Espoon Suvisaaristossa.
Josefin Silén valittiin rooliin kovan kilpailun myötä. Yli 600 näyttämötaiteilijaa haki musikaalin eri rooleja. Heistä 150 kutsuttiin koe-esiintymiseen, jonka jälkeen pääosien ehdokkaat kuvattiin Lontoon musikaalimoguli Cameron Mackintoshin hyväksyntää varten.
Kuuntele kun Josefin Silén lauaa ensimmäistä kertaa Mary Poppinsistä

- Vaatimukset legendaarisen Mary Poppins:in roolin esittämiseen ovat hyvin korkeat. Pitää olla karismaattinen ja persoonallinen sekä näytellä suurella sydämellä, sanoo musikaalin ohjaaja Markku Nenonen.

Kaikki näyttelijät 23 rooliin ovat yhtä lukuun ottamatta valittu. Muut näyttelijät esitellään myöhemmin, mutta nyt voimme jo paljastaa, että Josefin Silén esittää maailman tunnetuinta “supernannyä”.

Josefin Silén on 25 vuotias ja näyttelee paraikaa Esmeraldan roolia Tampereen Teatterin Notre Damen kellonsoittaja -musikaalissa. Hän on valmistunut Göteborgin näyttämö- ja musiikkitaiteen korkeakoulusta, joka kuuluu Pohjoismaiden johtaviin musikaalikoulutuksiin. Tätä ennen hän opiskeli kaksi vuotta saman kaupungin Balettakademin -koulussa. Hän on myös kouluttautunut Lontoossa West End Stage-  sekä Guild Hall School of Music and Drama -kouluissa, jälkimmäisessä Acting in Musical Theatre -ohjelmassa sekä Fitzmaurice Voice Work -koulutuksessa.

- Odotan innolla tämän mystisen hahmon omaksumista ja kirja- ja elokuvaversioiden yhdistelemisen haastetta. Kun koe-esiintymisprosessin kuvauksissa sain ylleni Maryn vaatteet, meikit ja hiukset liikutuin nähdessäni itseni peilistä, “Siinähän on Mary Poppins!”, sanoo Silén.

Lue lisää juttuja Mary Poppins-musikkaalista. 

Lue lisää Josefin Silénistä hänen kotisivuiltaan.

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close